ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ποιοι επισκέφθηκαν τον Σοφιανίδη στη φυλακή

Σεπόλια: Ποιοι επισκέφθηκαν τον Σοφιανίδη στη φυλακή

Σεπόλια: Ο Γιάννης Σοφιανίδης κατηγορείται ότι βίασε όχι μια αλλά περισσότερες φορές την ανήλικη

 

Τις πρώτες επισκέψεις μετά τη μεταφορά του στις φυλακές της Τρίπολης δέχθηκε ο 42χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, Γιάννης Σοφιανίδης.

Στενοί συγγενείς πήγαν να δουν τον κατηγορούμενο, ο οποίος παραμένει 2 εβδομάδες προφυλακισμένος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε όχι μια αλλά περισσότερες φορές την ανήλικη, είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι από τον Ασπρόπυργο και εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία της περιοχής. Μάλιστα το ένα από τα παιδιά του έχει την ηλικία της 12χρονης. Είχε προφίλ οικογενειάρχη.

Η οικογένεια του βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. Αν και πολλοί από τους συγγενείς των συλληφθέντων για αυτή την υπόθεση έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους τώρα που υπόθεση είναι στα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σοφιανίδης συνελήφθη σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ηλία Μίχο και τα στοιχεία του δοθήκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε στις αρχές ότι βρέθηκε κάποιες φορές με το κορίτσι, όμως υποστήριξε πως 12χρονη ήταν αυτή που τον προκαλούσε και τον εκβίαζε.

Η 12χρονη μιλώντας στην παιδοψυχολόγο ότι δε θυμόταν το όνομα του, αναγνώρισε όμως το πρόσωπο του από τις φωτογραφίες που της έδειξαν.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Με πολλά μετρητά στη φυλακή ο Μίχος - Άλλαξε 2 φορές κελί

Σεπόλια: Σε 15 μέρες η απάντηση για την αποφυλάκιση της 37χρονης

Σεπόλια: Η περίεργη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης