ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η περίεργη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Η περίεργη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης - Η ανήλικη ανησυχούσε για τη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της

Για μία περίεργη σχέση που φέρεται να είχε αναπτύξει ο Ηλίας Μίχος με τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού κάνουν λόγο άνθρωποι που γνώριζαν τον 53χρονο. Μάλιστα μέχρι και η ίδια η 12χρονη φαίνεται πως ανησυχούσε για τις επαφές που είχε η μητέρα της με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Ηλίας Μίχος και η μητέρα της ανήλικης, όπως αποκάλυψε ένας φίλος του κατηγορούμενου, στο παρελθόν είχαν μια ιδιαίτερη σχέση. Όπως είπε ήταν μια σχέση περίπλοκη, που ίσως ξέφευγε από τα όρια εργοδότη - υπαλλήλου.

«Η μητέρα του παιδιού ερχόταν τακτικά εδώ (σ.σ. στο μαγαζί του). Τακτικά, σε μόνιμη βάση σχεδόν. Δηλαδή μέσα στην εβδομάδα μπορεί να την έβλεπα και τέσσερις, πέντε φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Ο φίλος του Μίχου αναφερόμενος στη 12χρονη είπε: «Το κοριτσάκι αυτό το έστελνε η μάνα του για ψώνια. Έτυχε όταν το έστελνε για ψώνια να έρθει και σε αυτό το μαγαζί. Και από τη στιγμή που μπήκε μέσα σε αυτό το μαγαζί... Τώρα τα υπόλοιπα πώς γίνανε...».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Ηλίας Μίχος μέσα στις φυλακές Γρεβενών εκμυστηρεύτηκε σε διάφορους κρατούμενους πως όλα ξεκίνησαν από τη μητέρα της 12χρονης και ότι εκείνη εκμεταλλευόταν νωρίτερα το παιδί.

«Η μητέρα φέρεται να εκπόρνευε και αυτή το παιδί. Αν αυτό ευσταθεί τότε μπορεί να υπήρχε να υπήρχε μια προϋπάρχουσα κατάσταση που εκμεταλλεύτηκε ο Μίχος», υποστήριξε στο Star ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Το «μυστικό» του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης

Η μικρούλα φαίνεται πως ανησυχούσε για τη σχέση που είχε ο Μίχος με την μητέρα της. Σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει το παιδί με τον 53χρονο κατηγορούμενο φέρεται να τον είχε ρωτήσει:

12χρονη: Δεν έκανες τίποτα στη μαμά μου;

Ηλίας Μίχος: Κουβέντα είχαμε...

«Ο Μίχος ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι»

Ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης προς τους έξω έδειχνε ένας άνθρωπος σεβάσμιος. Λιβάνιζε, νήστευε, έψαλλε, προσέφερε σε όποιον είχε ανάγκη. Έβλεπαν το κοριτσάκι να δουλεύει στο μαγαζί του, χωρίς να ξέρουν το πραγματικό μαρτύριο που ζούσε στο υπόγειο του καταστήματος. Ο φίλος του Μίχου ανέφερε, μάλιστα, ότι είχε δει τη 12χρονη να πλένει τζάμια στο κατάστημά του.

Ακόμα, όπως είπε, αυτό που του είχε κάνει εντύπωση είναι ότι ο 53χρονος ήταν συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι.

«Ο Ηλίας ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι, πάντα σκυφτός πάνω από το κινητό. Μόνιμα, δηλαδή, όποτε και να τον έβλεπες σου μίλαγε, αλλά το βλέμμα του ήταν στο κινητό. Δε σε κοίταζε, κοίταζε μόνο το κινητό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να διαχειριζόταν πάνω από 25 προφίλ της μικρής.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη πάλευε να αποφύγει τους βιασμούς

Σεπόλια: Αυτοί είναι οι 3 που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Αυτοί συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης

Σχετικές ειδήσεις