ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Αυτοί συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης

Σεπόλια: Αυτοί συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης
Getty Images

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει στο επόμενο διάστημα η 12χρονη, όπου πρόκειται να δει φωτογραφίες και να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Γιατροί, μηχανικοί, ένστολοι και επιχειρηματίες δηλώνουν οι άνδρες που συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης, το οποίο χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος για να «ψαρεύει πελάτες».

Καθώς το κουβάρι συνεχίζει να ξετυλίγεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους παιδόφιλους που είχαν επαφές με το κορίτσι.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, γνώριζαν ότι το κορίτσι είναι 12 ετών και όχι 16 ή 17 που παρουσιαζόταν σε κάποιους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, σε κάποια προφίλ η 12χρονη είχε φωτογραφίες που όχι μόνο δεν έμοιαζε για 16 ετών αλλά έδειχνε μικρότερη και από την πραγματική της ηλικία.

Οι χρήστες εμφανίζονταν στο Blindchat με ψευδώνυμο, ενώ έγραφαν και την επαγγελματική τους ιδιότητα.

Ένας που δήλωνε οδοντίατρος συνομίλησε με την ανήλικη και ζητούσε φωτογραφία της πριν συναντηθούν. Όταν, δε, του την έστειλε ρωτώντας τον αν θέλει να βρεθούν, εκείνος απάντησε «σαν τρελός».

Ένας άλλος που δήλωνε μηχανολόγος-μηχανικός δέχτηκε μήνυμα από προφίλ της ανήλικης και στη συνέχεια της ζήτησε τηλέφωνο για να μιλήσουν. Το ίδιο διάστημα, το προφίλ της 12χρονης συνομίλησε και με έναν σεφ, ο οποίος όταν του ζητήθηκε το τηλέφωνό του δήλωσε ότι είναι παντρεμένος. Ωστόσο, δεν δίστασε καθόλου να κανονίσει ραντεβού παρόλο που έμαθε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Καλείται να αναγνωρίσει βιαστές της η 12χρονη

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα η 12χρονη από τα Σεπόλια φωτίζοντας ακόμα περισσότερα τις «σκοτεινές γωνίες» της φρικιαστικής υπόθεσης.

Οι Αρχές θα ερευνήσουν και το αν ο Μίχος οδήγησε το ανήλικο κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής ή σε περισσότερους. Για να το ξεκαθαρίσουν αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες από οίκους ανοχής στην 12χρονη με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον 7 ακόμη εντάλματα σύλληψης ατόμων που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι με την αναγνώριση των προσώπων αυτών να γίνεται από τη 12χρονη και πάλι μέσα από φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων πέραν του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης την ώρα που η μικρή στις καταθέσεις της έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 11 άνδρες που τη βίασαν.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Αλλάζουν κελί στον Μίχο λόγω «εντάσεων» με κρατουμένους

Σεπόλια: Νέες συλλήψεις -Καλείται να αναγνωρίσει βιαστές της η 12χρονη

Σεπόλια: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 45χρονος – Τι είπε για τη 12χρονη