ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Νέες συλλήψεις -Καλείται να αναγνωρίσει βιαστές της η 12χρονη

Σεπόλια: Νέες συλλήψεις -Καλείται να αναγνωρίσει βιαστές της η 12χρονη
Αναγνώρισε τους τρεις νέους κατηγορούμενους η 12χρονη
Intime News

Σεπόλια:  Η νέα κατάθεση της 12χρονης οδηγεί σε νέες συλλήψεις - O Μίχος φέρεται να κέρδιζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, πουλώντας βίντεο και φωτογραφίες της

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα η 12χρονη από τα Σεπόλια φωτίζοντας ακόμα περισσότερα τις «σκοτεινές γωνίες» της φρικιαστικής υπόθεσης.

Μάλιστα η νέα -4η κατά σειρά συμπληρωματική κατάθεση- που θα δώσει το μικρό κορίτσι αναμένεται να οδηγήσει και σε νέα εντάλματα.

Το Mega έκανε γνωστό πώς θα γίνει η νέα αυτή κατάθεση της 12χρονης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το πρώτο βήμα είναι η ανακρίτρια να δώσει το «πράσινο φως» για την νέα κατάθεση της 12χρονης. Στη συνέχεια αφού δοθούν οι ερωτήσεις από δικηγόρους των ατόμων που κατηγορούνται αλλά και από την πλευρά της ανακρίτριας, ειδική παιδοψυχολόγος του Τμήματος Ανηλίκων θα επεξεργαστεί τις ερωτήσεις αυτές ώστε να έχουν σωστή διατύπωση, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ψυχολογικά αλλά και σωματικά όλους αυτούς τους μήνες. Σημειώνεται ότι κανείς δεν θέλει το ανήλικο κορίτσι να βιώνει συνεχώς τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του Μίχου αλλά και στα χέρια των ανδρών που τη βίασαν.

Παράλληλα οι Αρχές θα ερευνήσουν και το αν ο Μίχος οδήγησε το ανήλικο κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής ή σε περισσότερους. Για να το ξεκαθαρίσουν αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες από οίκους ανοχής στην 12χρονη με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον 7 ακόμη εντάλματα σύλληψης ατόμων που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι με την αναγνώριση των προσώπων αυτών να γίνεται από τη 12χρονη και πάλι μέσα από φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων πέραν του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης την ώρα που η μικρή στις καταθέσεις της έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 11 άνδρες που τη βίασαν.

Επόμενο βήμα των Αρχών θα είναι αφού εντοπιστούν οι οίκοι ανοχής να εντοπιστούν και όλα τα άτομα που φέρεται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

Δείτε το βίντεο του Mega

Πώς η 12χρονη «έδωσε» τους τρεις κατηγορούμενους

H 12χρονη από τα Σεπόλια αναγνώρισε και τους τρεις νέους προφυλακισθέντες, λέγοντας πως όχι μόνο τους συνάντησε αλλά ασέλγησαν στο κορμάκι της.

«Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο – τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O Ηλίας τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Από την άλλη πλευρά, οι τρεις προφυλακισμένοι άντρες αρνούνται τους βιασμούς ενώ ο 34χρονος ισχυρίζεται πως τη συνάντησε δύο φορές αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Την πρώτη φορά που την συνάντησα στα Σεπόλια αντίκρισα μια νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στην μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως ανεχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή», είπε.

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη, όταν η μικρή βλέποντας τη φωτογραφία του, είπε: «Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως μια φορά συνάντησε την ανήλικη αλλά ούτε εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά. «Όταν ήρθε στο αμάξι ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα».

Όσο για τον 36χρονο, η ανήλικη είπε: «Μια φορά συναντήθηκα με τον (…). Δεν ξανασυναντηθήκαμε γιατί εγώ δεν ήθελα. Εκείνος εμφανίστηκε και πάλι μέσα από την εφαρμογή. Θυμάμαι ότι έχει μια γκρι BMW. Και ναι αναγνωρίζω πως αυτή η BMW στη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητό του».

Ο 36χρονος αρνείται και τις συναντήσεις ακόμα και τις συνομιλίες μέσω viber. «Την γνώρισα μέσω Blindchat, μου είπε ήταν 17 στα 18. Μου έστειλε φωτογραφία αλλά της είπα ότι φαίνεται μικρότερη από αυτό που μου είχε πει». Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν συνέχισε τη συνομιλία. «Δεν της έστελνα μηνύματα και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ τηλέφωνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, από τα μηνύματα φαίνεται πως όχι μόνο είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα αλλά μέσω μηνυμάτων κανόνιζαν και τη συνάντηση. Για τις συναντήσεις όμως, σύμφωνα με το MEGA, δεν μιλούσε η 12χρονη αλλά ο Ηλίας Μίχος.

12χρονη: Στις 17:00 στα Σεπόλια με το αμάξι.

36χρονος: Και θα πάμε αλλού;

12χρονη: Σε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε live streaming

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για το πώς φέρεται να δρούσε ο Ηλίας Μίχος σε βάρος της 12χρονης. Μάλιστα, ο 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης, φέρεται ακόμα να διακινούσε πορνογραφικό υλικό και σε live streaming.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο Μίχος φέρεται να εκμεταλλευόταν και μέσω διακίνησης πορνογραφικού υλικού με βίντεο, φωτογραφίες της αλλά και μέσω live streaming.

Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης στον Κολωνό φέρεται να κέρδιζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, βάζοντας τη να κάνει αρρωστημένα πράγματα, τα οποία καταγράφονταν με κάμερα και μεταδίδονταν σε live streaming. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται οι «ενδιαφερόμενοι» να πλήρωναν με Paysafe.

Ο Μίχος πωλούσε φωτογραφίες της 12χρονης για 20 ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 12χρονη επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της, της οποίες εξανάγκαζε το παιδί να τραβήξει.

Το κορίτσι φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν 20 - 50 ευρώ για να τις αποκτήσουν. «Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», φέρεται να είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη.

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες», φέρεται να έχει υποστηρίξει το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 45χρονος – Τι είπε για τη 12χρονη

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη «έδωσε» τους τρεις κατηγορούμενους

Σεπόλια: Κάθε φορά δίνει νέα στοιχεία η 12χρονη, λέει η ψυχολόγος της