ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης: Πρόταση για μείωση δημοτικών τελών στην Αθήνα κατά 5%

Μπακογιάννης
Η μείωση θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους
Intime News

Η μείωση των δημοτικών τελών θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους, σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Για μείωση δημοτικών τελών στον δήμο της Αθήνας κατά 5% έκανε λόγο ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι θα κάνει την σχετική εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (31/11).

Η μείωση θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και σημείωσε: «Όλα ακριβαίνουν, εμείς στο δήμο πρέπει να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τους πολίτες. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος».

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν και δόσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα με τη μείωση των τελών, θα συνεχίσουν τα έργα για την αναβάθμιση της πόλης. «Ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 1 δισ. ευρώ. Έχουμε καταφέρει να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά χρήματα, κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε έργα στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης» όπως είπε.

Ο κ. Μπακογιάννης πρόσθεσε ότι στόχος είναι να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν στην Αθήνα. «Αυτό το διάστημα δουλεύουμε με τις παιδκές χαρές, τα πάρκα τα γήπεδα μπάσκετ, θα αντικαταστήσουμε όλα τα φωτιστικά της πόλης με led» σημείωσε.

Θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής, να τη βελτιώσουμε για να προσελκύσουμε τους νέους γονείς να γυρίσουν στις γειτονιές της Αθήνας, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις:

Μπακογιάννης: «Το 2026 έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Η Figaro υμνεί τη «μεταμόρφωση» της πλατείας Θησείου

Επανεκλογή Μπακογιάννη θέλει το 46,1% των Αθηναίων