ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Ψάχνουν παντού τον βιαστή - Ερευνες και στην Αλβανία

Παλαιό Φάληρο: Ψάχνουν παντού τον βιαστή - Ερευνες και στην Αλβανία
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.
Eurokinissi

Για την Αστυνομία είναι στοίχημα η σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου και για αυτό οι έρευνες στρέφονται και στην Αλβανία, όπου φαίνεται να έχει διαφύγει ο 45χρονος.

Συναγερμός έχει σημάνει σε Ελλάδα και Αλβανία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, που βίασε μία 34χρονη κοπέλα και αποπειράθηκε να βιάσει άλλη μία.

Ο 45χρονος D.S., όπως όλα δείχνουν, έχει διαφύγει στην Αλβανία και γι’ αυτό είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ο 45χρονος πατέρας που διέμενε με τη μητέρα του, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση της 34χρονης, η οποία είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

Ο 45χρονος με το τατουάζ στο χέρι είναι κοντοκουρεμένος, μιλά καλά ελληνικά και ταυτοποιήθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Τώρα οι αστυνομικοί, όμως, έχουν ένα στοίχημα, που δεν είναι άλλο από τη σύλληψή του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ο 45χρονος φαίνεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία και γι’ αυτό αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 45χρονος φέρεται να πέρασε τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου.

Ο 45χρονος που κατήγγειλε 34χρονη ότι την βίασε στο Παλαιό Φάληρο.

Παλαιό Φάληρο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον βιαστή

Επειτα από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Παλαιό Φάληρο: Απόπειρα βιασμού και άλλης κοπέλας

Οι αστυνομικοί έκαναν σαρωτικές έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για να εντοπιστεί ο 45χρονος άνδρας με το τατουάζ, ο οποίος βίασε την 34χρονη, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε στο Παλαιό Φάληρο άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

Σχετικές ειδήσεις