ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μάρκου: Εκτός ΜΕΘ μετά την επίθεση με μαχαίρι στη Βαρυμπόμπη

Γιάννης Μάρκου: Εκτός ΜΕΘ μετά την επίθεση με μαχαίρι στη Βαρυμπόμπη
Ο Γιάννης Μάρκου που μαχαιρώθηκε στη Βαρυμπόμπη

Ο Γιάννης Μάρκου υποβλήθηκε σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ

Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται ο Γιάννης Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές από 26χρονο στη Βαρυμπόμπη. Ο επιχειρηματίας έκανε τέταρτη χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο, όπου νοσηλεύεται, και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Ο Γιάννης Μάρκου, όπως όλα δείχνουν, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τώρα οι γιατροί τον παρακολουθούν, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μετεγχερητική επιπλοκή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Στο πλευρό του από τη στιγμή της επίθεσης βρίσκεται διαρκώς ο γιος του ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον επισκεφθούν, αλλά οι γιατροί απαγορεύουν τις επισκέψεις.

Επίθεση στον Γιάννη Μάρκου: «Θα με φάνε εκεί που πάω»

Πάντως, την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, για ασήμαντη αφορμή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 26χρονος αρνείται την κατηγορία όπως αυτή έχει διατυπωθεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μιλώντας στο MEGA, η θεία του αναφέρει για τη μητέρα του:
«Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι «θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς».

Εξηγώντας τα όσα διαδραματίζονται στο βίντεο που έχει δει το «φως» της δημοσιότητας, αναφέρει: «Η πρώτη μπουνιά που πέφτει είναι από τον κύριο Μάρκου στον (…). Παραπατάει, κάνει πίσω, τσακώνονται. Παραπέφτει και σηκώνεται, ισορροπεί και αρχίζει τον διαπληκτισμό. Αρχίζουν και τσακώνονται».

Σχετικές ειδήσεις