ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής ο γιατρός που δέχτηκε άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη δεν είναι πλαστικός χειρουργός ούτε μέλος της Εταιρείας.

Ερωτηματικά αφήνει η ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής στο Facebook σχετικά με τον πλαστικό χειρουργός από τη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε άγρια επίθεση.

«Δεν είναι πλαστικός χειρουργός», διευκρινίζει η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής.

Στην ανάρτηση αναφέρεται συγκεκριμένα: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

Από την άλλη, ο γιατρός εμφανίζεται στο βιογραφικό του ως ωτορινολαρυγγολόγος καθώς και πλαστικός με «Πιστοποίηση στην Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου» με εκπαίδευση στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου στα πλαίσια της ειδικότητας.

Συγκλονίζει ο γιατρός για την επίθεση

Σοκαρισμένος είναι ο γιατρός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε μία άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος ο οποίος είναι πατέρας έξι παιδιών, μίλησε στο MEGA για την δολοφονική, όπως την χαρακτήρισε επίθεση. Ανέφερε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο έγινε η επίθεση. Οι 2 δράστες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν μαύρα καπέλα και κουκούλες.

Ένας από τους λόγους της επίθεσης ενδεχομένως να αφορά στην δικαστική διαμάχη που είχε ο γιατρός, λόγω μίας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση και να ήθελε κάποιος να τον τρομοκρατήσει.

Η επίθεση έλαβε χώρα στην οδό Νίκης στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21.00, όπου δύο άτομα έστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό.

Όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν. Μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.

Ο ίδιος τόνισε πως, «αν δεν είχε μαζευτεί κόσμος και δεν τρόμαζαν για να φύγουν, θα με σκότωναν…».

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: «Θα με είχαν σκοτώσει» -Τι είπε ο γιατρός για την επίθεση

Θεσσαλονίκη - Επίθεση σε πλαστικό χειρουργό: Η ΕΛΑΣ αναζητά τα κίνητρα

Θεσσαλονίκη: Έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν άγρια πλαστικό χειρουργό