ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: «Κλειδί» η ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του ζευγαριού

 Λουτρά Σιδηροκάστρου

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίο βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Σε ανδρόγυνο εκδρομέων που βρισκόταν για τουρισμό στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες, ανήκουν οι δύο σοροί που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε ατομικό λουτρό της περιοχής.

Πρόκειται για έναν 72χρονο και την 70χρονη σύζυγό του, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία.

Το ανδρόγυνο εντοπίστηκε αναίσθητο από εργαζόμενους στα ιαματικά λουτρά και οι συνθήκες του θανάτου τους παραμένουν αδιευκρίνιστες. Συγκεκριμένα εργαζόμενος τους φώναξε την ώρα που έκαναν υδρομασάζ, χωρίς να πάρει απάντηση και άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που διεξάγουν πραγματογνωμοσύνη στον χώρο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο των Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συλλέχθηκαν δείγματα νερού από το σημείο.

Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να αποκλείεται, ενώ εξετάζονται μεταξύ άλλων τα σενάρια του πνιγμού και του ατυχήματος.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, ενώ να σημειωθεί ότι η λειτουργία των Λουτρών ανεστάλη έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις