ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των βιασμών στα παιδιά

Πετράλωνα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των βιασμών στα παιδιά
Νέα στοιχεία για τη φρίκη που έζησαν τα παιδιά στα Πετράλωνα από τον πατέρα τους
Pixabay

Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη που έζησαν τα αδέρφια από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα φέρνει στο φως ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που έζησαν τα δύο παιδιά στα Πετράλωνα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ανθρώπου που βοήθησε τα παιδιά.

Η 22χρονη κόρη έχει καταγγείλει βιασμό από τον πατέρα και από άλλα άτομα με τη συγκάλυψη της μητέρας και ο αδερφός της έχει καταγγείλει τον βιασμό του, όπως ανέφερε ο άνθρωπος αυτός στο Open Tv.

«Η πρώτη καταγγελία έγινε όταν ο γιος της οικογένειας άρχισε να μιλά συγκεκριμένα πια για όλα αυτά που ήταν ορατά στην κινησιολογία του και τη συμπεριφορά του. Τον Ιούλιο του 2017 άρχισε να μιλά συγκεκριμένα. Έπειτα από πίεση στη μητέρα από εμένα και τη φίλη στην καφετέρια κατατέθηκε αίτημα ασφαλιστικών μέτρων στον πρόεδρο των Πρωτοδικών και αμέσως μετά στην Εισαγγελία Ενηλίκων» τόνισε ο άνθρωπος που φιλοξενεί τον 17χρονο σήμερα γιο της οικογένειας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Όπως είπε, «η 22χρονη σήμερα κόρη κακοποιείτο για 6,5 χρόνια, ο γιος για περισσότερο από 3 χρόνια και για το μικρότερο παιδί ψάχνουμε από πότε άρχισε η κακοποίησή του». Πρόσθεσε ότι «από την πλευρά της μητέρας υπάρχει μια κωλυσιεργία περίπου 7 μηνών μέχρι να ειδοποιηθούν οι Αρχές ότι και το μικρό κορίτσι έχει μιλήσει για σεξουαλική κακοποίηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε να εξετάζεται ο γιος με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων από πραγματογνώμονες. Την ίδια περίοδο διατάσσεται να εξεταστεί και η μικρή αδελφή από τους ίδιους πραγματογνώμονες. Αυτές οι εκθέσεις δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί, ότι λένε αλήθεια και πως η εικόνα του πατέρα συνάδει πλήρως με τα καταγγελλόμενα των παιδιών».

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς το 17χρονο αγόρι φιλοξενείται από τον ίδιο, απάντησε ότι «από το 2020 μένει μαζί μου πρακτικά, αλλά επί της ουσίας από το 2016 που μπήκα στην οικογένεια, το παιδί έχει σημείο αναφοράς εμένα. Το ιστορικό της υπόθεσης εξηγεί πλήρως το γιατί ζει μαζί μου. Έχουμε κάνει αίτηση αναδοχής εδώ και αρκετούς μήνες, έχει επιληφθεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, έχει καταθέσει έκθεση στην Εισαγγελία ανηλίκων και περιμένουμε την απόφαση. Σε λίγους μήνες ενηλικιώνεται ο γιος και έχοντας κάνει το παν ώστε η υπόθεση να φτάσει στα αυτιά των αρμοδίων, δεν θα μπορούσε να επιτρέψει κανείς αυτό το παιδί να φύγει από εδώ όπου αισθάνεται ότι είναι η οικογένειά του. Το παιδί αυτό ήταν θύμα των πιο βίαιων απειλών και εκφοβισμών από την μητέρα. Τα παιδιά μέχρι πριν από ένα έτος είχαν μερική επαφή με την μητέρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «πέρασαν έξι μήνες από την πρώτη πραγματογνωμοσύνη και φτάνουμε τέλη Αυγούστου 2018 οπότε μας κάλεσε επιτέλους η Αστυνομία: την μητέρα, εμένα και τα παιδιά. Ακολούθησαν και άλλες πραγματογνωμοσύνες. Όταν φτάσαμε στη ΓΑΔΑ πέρασαν 13 μήνες από την πρώτη καταγγελία».

Σχετικές ειδήσεις