ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών για τους βιασμούς τους

Πετράλωνα: Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών για τους βιασμούς τους
Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών για τον εφιάλτη που έζησαν στα Πετράλωνα
Pixabay

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν για όσα καταγγέλλουν ότι έζησαν τα προηγούμενα χρόνια από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα

Φρίκη προκαλούν όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση στα Πετράλωνα, καθώς δύο αδέρφια φαίνεται πως ζούσαν επί χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη και καταγγέλλουν τώρα τον πατέρα τους για τον βιασμό τους.

Ο εφιάλτης για το κορίτσι ξεκίνησε το 2008 σε ηλικία μόλις 8 ετών ενώ για τον αδερφό της που υπήρξε το δεύτερο θύμα, όταν έκλεισε τα 7. Τα όσα έρχονται στο προσκήνιο για την δράση του πατέρα καθώς και άλλων ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν για όσα έζησαν εφιαλτικά έζησαν τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχή της κόλασης χρονολογείται πίσω στο 2008 τότε που η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας ήταν μόλις 8 ετών.

Ήταν μαθήτρια τρίτης δημοτικού όταν η 22χρονη σήμερα «Α» είδε για πρώτη φορά το σκοτεινό και αρρωστημένο πρόσωπο του ίδιου του πατέρα της.

«Από το 2008 ο ‘πατέρας’ μου ξεκίνησε να με πηγαίνει μόνος για μπάνιο στη θάλασσα. Όταν επιστρέφαμε στο σπίτι στα Πετράλωνα, ο ίδιος έβγαζε τα ρούχα του, με έβαζε στην μπανιέρα για να κάνω μπάνιο μαζί του και με άγγιζε άσεμνα».

Τις άσεμνες χειρονομίες γρήγορα διαδέχτηκαν οι βιασμοί, οι οποίοι ήταν συστηματικοί, κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι. Δύο χρόνια μετά, το ανήλικο κορίτσι, όπως καταγγέλλει, έγινε βορά στο πρώτο όργιο παιδεραστών που διοργάνωσε ο πατέρας της. Όταν συντελέστηκε, ήταν μόλις 10 ετών.

Από το 2010 έως το Δεκέμβριο του 2014, ο πατέρας πήγαινε με την κόρη του σε τακτά χρονικά διαστήματα στο σπίτι μιας υπαλλήλου του, η οποία ήταν παντρεμένη. Εκεί, το παντρεμένο ζευγάρι αλλά και ο πατέρας ανάγκαζαν την μικρή να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα.

Στην τηλεόραση προβάλλονταν ταινίες πορνό, όσοι εκείνοι έκαναν άσεμνες πράξεις στην ανήλικη.

Δεύτερο θύμα ο γιος

Μόλις ο γιος της οικογένειας έκλεισε τα 7, ξεκίνησε και ο δικός του Γολγοθάς. Με την απειλή βίας, ο πατέρας άρχισε να εκτονώνει πάνω και στο δεύτερο παιδί όλες τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Ορισμένες φορές ο πατέρας λέρωνε το πάτωμα κατά τον βιασμό και υποχρέωνε το γιο του να καθαρίσει. Τον απειλούσε να μην το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε.

Σε ηλικία 9 ετών, το ανήλικο αγόρι βίωσε, όπως καταγγέλλει, μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής του στα χέρια του πατέρα και του θείου του.

«Το καλοκαίρι του 2014 πήγα με τον ‘πατέρα’ μου να μείνουμε στο σπίτι του αδελφού του σε άλλη πόλη. Επί μια εβδομάδα, οι δύο άντρες έβαζαν στην τηλεόραση ταινίες πορνό και με βίαζαν».

Σχετικές ειδήσεις