ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ε.Ε.Σ συντελεστής επιτυχίας του «ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου»

Ε.Ε.Σ.
Ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός στη συνέντευξη Τύπου
Ε.Ε.Σ.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του «ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος» συμμετείχε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, στο ΟΑΚΑ, το Υφυπουργείο Αθλητισμού διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Απολογισμός του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022», στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι ο Ε.Ε.Σ, κατά γενική ομολογία, ήταν βασικός συντελεστής επιτυχίας της διοργάνωσης, με τους ακούραστους εθελοντές του να παρέχουν εξ’ ολοκλήρου υγειονομική κάλυψη σε όλες τις διαδρομές του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022. Μάλιστα, ιδιαίτερα εγκωμιαστικά, θερμά και συγκινητικά ήταν τα λόγια του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την προσφορά των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. σε όλες τις δράσεις του Υφυπουργείου αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, στην ομιλία του τόνισε τη μεγάλη επιτυχή προσπάθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ώστε ο Ποδηλατικό Γύρος Ελλάδος να επιστρέψει μετά από 10 χρόνια απουσίας στον παγκόσμιο αγωνιστικό χάρτη, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την εξωστρέφεια της χώρας μας στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Το μήνυμα ήταν σαφές: Ποδήλατο = άθληση, ψυχαγωγία, μετακίνηση. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού, με τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος, δημιούργησε τις συνθήκες που θα φέρουν τους Έλληνες πολίτες στη χρήση του ποδηλάτου ως αστική πλέον ενασχόληση.

Διαβάστε επίσης:

«Αγγελιαφόροι» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το συγκρότημα REC

Ο ΕΕΣ τίμησε τις νοσοκόμες που θυσιάστηκαν στο έπος του 1940

Καρκίνος του μαστού: Προληπτικός έλεγχος από Κινητές Μονάδες του ΕΕΣ