ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: «Είναι η 5η φορά που με κλέβουν - Κάναμε ότι κοιμόμασταν»

Σαλαμίνα: «Είναι η 5η φορά που με κλέβουν - Κάναμε ότι κοιμόμασταν»
Δείτε τις φωτογραφίες

Η Αγγελική Νάννου είναι το τελευταίο θύμα διάρρηξης στην περιοχή Ξένο στη Σαλαμίνα.

Νέα εισβολή κακοποιών σε σπίτι στην περιοχή Ξένο στη Σαλαμίνα. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Αγγελική Νάννου, μίλησε στο Newsbomb.gr λέγοντας πως οι κλέφτες τρύπωσαν στο υπόγειο διαμέρισμα της την ώρα που η ίδια μαζί με την κόρη της βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

«Πέσαμε για ύπνο στις 12.30 το βράδυ (σ.σ. το βράδυ της Τετάρτης) και κατά τις 2, 3 δεν θυμάμαι γιατί δεν είχα ρολόι δίπλα μου, ακούσαμε θόρυβο. Οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο σπίτι σπρώχνοντας το ραγισμένο τζάμι της εξώπορτας το οποίο είχαμε κολλημένο. Έβαλαν το χέρι από μέσα, και καθώς είχα τα κλειδιά από πίσω, ξεκλείδωσαν και εισέβαλλαν στο σπίτι ανάβοντας και τα φώτα. Ο γαμπρός μου απουσίαζε και μέσα στο σπίτι ήμασταν εγώ και η κόρη μου. Μόλις τους καταλάβαμε ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι βάλαμε τα κεφάλια μας κάτω από την κουβέρτα και μέχρι να φύγουν κάναμε ότι κοιμόμασταν. Είχαν χρόνο και έψαξαν όλο το σπίτι, παρόλο που μας κατάλαβαν ότι ήμασταν εκεί. Δεν μας πλησιάσανε αλλά μπήκαν στο δωμάτιο και αδειάσανε συρτάρια και ντουλάπες», είπε αρχικά η κα Νάννου.

Η κα Νάννου είπε πως της πήραν 200 ευρώ και μία χύτρα. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια «το σπίτι μου είναι ένα υπόγειο, δεν είναι καμιά βίλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν να μας κλέψουν. Τι νομίζουν ότι θα βρούνε; Tα 200 ευρώ και η χύτρα δεν είναι κάτι αξίας... αλλά ο φόβος... αυτό μένει, ο φόβος! Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε απόψε, φοβόμαστε».

Οι δύο γυναίκες τηλεφώνησαν αμέσως μετά την φυγή των διαρρηκτών στην Άμεση Δράση, ενώ περίμεναν το κλιμάκιο της Σήμανσης για να ερευνήσει τους χώρους που κινήθηκαν οι κακοποιοί για αποτυπώματα και DNA.

«Φοβάμαι και τρέμω για το πως θα κοιμηθούμε απόψε», σχολίασε η κα Νάννου και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως «είναι η πέμπτη φορά που με κλέβουν από το 2013 μέχρι και σήμερα. Και από τις πέντε φορές τις δύο ήμουν μέσα στο σπίτι».

Με έκδηλο φόβο τόνισε πως «δεν έχουμε προστασία, θα μας σκοτώσουν. Στην περιοχή έχουν ανοίξει και άλλα σπίτια. Μας έχουν ρημάξει. Σε μια γειτόνισσα πριν λίγο καιρό της έκλεψαν μια ντουλάπα. Τι να την κάνουν την ντουλάπα;»

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Όχημα με τρεις επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα

Σαλαμίνα: Μαζική κακοποίηση δεκάδων γατών - «Συλλέκτης» τις κρατά έγκλειστες υπό άθλιες συνθήκες

Θάνατοι λουόμενων σε Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και Καλαμάτα