ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Το προφίλ του 55χρονου συλληφθέντα - Προπονητής με διακρίσεις

Σεπόλια: Το προφίλ του 55χρονου συλληφθέντα - Προπονητής με διακρίσεις

Όσα έχουν γίνει γνωστά για το τρίτο άτομο που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

Νεότερες πληροφορίες για το προφίλ του 55χρονου, τρίτου συλληφθέντα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν προπονητή ακαδημιών ποδοσφαίρου στο επάγγλεμα ο οποίος έχει σημειώσει διεθνείς επιτυχίες και όπως αναφέρεται είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του αθλήματος, στο ερασιτεχνικό κομμάτι.

Μάλιστα έχει φτάσει να διατελέσει και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος ανήκει στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα και είχε μεταβεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει ότι συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης στο blindchat ισχυριζόμενος ότι δεν έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, σήμερα Παρασκευή συνελήφθη καθώς φέρεται να συναντήθηκε και να βίασε την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται ότι έιναι το τρίτο από τα τέσσερα κατά σειρά εντάλματα που εκτελούνται μέσα σε ένα 24ωρο, τα οποία προέκυψαν μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Βιασμός 12χρονης: Τέταρτη σύλληψη μέσα σε ένα 24ωρο

Εκτελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) το τέταρτο και τελευταίο από τα εντάλματα που προέκυψαν από τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσής της, στα Σεπόλια.

Το τελευταίο 24ωρο, έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορούμενων για τη συγκεκριμένη υπόθεση στους 10.

Στην Ευελπίδων οι 2 συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Στο μεταξύ σήμερα οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων οι 2 άνδρες που συνελήφθησαν χθες. Ο 35χρονος και ο 39χρονος και πήραν προθεσμία για την Τρίτη για την απολογία τους.

Υπενθυμίζεται ότι από τα 4 νέα εντάλματα σύλληψης εκτελέστηκαν χθες τα δύο. Πρόκειται για έναν 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και έναν 39χρονο από το Μαρούσι που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος είναι χωρισμένος με 9χρονο παιδί και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Κατά την σύλληψή του βρέθηκε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τάμπλετ, ένας υπολογιστής και ένα κινητό.

Όσον αφορά στον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό, οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν τάμπλετ, υπολογιστή και κινητά τα οποία και εξετάζονται από τις Αρχές.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν.

Σχετικές ειδήσεις