ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Άνδρας απειλούσε με αεροβόλο τη σύντροφό του

Βόλος: Άνδρας απειλούσε με αεροβόλο τη σύντροφό του
Pixabay

Βόλος: Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι τα χτυπήματα που έφερε ήταν με δική της υπαιτιότητα

Σκηνές τρόμου ζούσε μια γυναίκα απ΄ τον σύζυγό της στην περιοχή Αλμυρού, καθώς τη χτύπησε, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και θα τη θάψει ζωντανή και για διάστημα 1,5 μήνα, την έβριζε συνεχώς.

Σε φυλάκιση 19 μηνών καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τη Δευτέρα (14/11), έναν 47χρονο κάτοικο της περιοχής Αλμυρού, που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση.

Στο Δικαστήριο, κατέθεσε η 38χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου που επιβεβαίωσε τον τρόμο που της προκαλούσε και επέμεινε στις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, υποστήριξε ότι η σύζυγός του υπέστη εκδορές, διότι σκόνταψε και έπεσε, ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρχε ένταση μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας στις 6 Ιουνίου 2019 επιτέθηκε στη σύζυγό του, τη χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της και της προκάλεσε εκδορές και εκχυμώσεις στα χέρια και στα πόδια.

Επίσης για ενάμιση μήνα, από 6 Ιουνίου ως 27 Ιουλίου 2019, της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει ή θα την πνίξει, της έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ζωντανή από το σπίτι, αν τολμήσει να τον χωρίσει, θα την έθαβε ζωντανή και δεν θα την έβρισκε κανείς. Μάλιστα έστρεψε προς το μέρος της ένα αεροβόλο όπλο και της είπε «με αυτό θα σε καθαρίσω». Επίσης, σε όλο το διάστημα του 1,5 μήνα, ο άνδρας έβριζε συνεχώς τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στον Μείλιχο ποταμό – Αγνοείται ο οδηγός

Κίνηση: «Ουρές» υπομονής στον Κηφισό

Ρόδος - Τούρκος δεκανέας: Δεν του έφτανε ο μισθός για τους μετανάστες