ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος διάλεγε παιδιά για κρουαζιέρες»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος διάλεγε παιδιά για κρουαζιέρες»
Τι καταγγέλλει ο θείος του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου
Intime News

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου», από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μίλησε για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με κάποια παιδιά

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου», από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μίλησε στο MEGA για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου μαζί με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πατήρ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν αγόρια.

«Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει “ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;”…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος» περιγράφει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Αποκαλύπτει πως την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών – τιμωριών.

«Τους είπαμε “χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;” και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο θείος του 19χρονου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονιστική αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα αποκάλυψη για σεξουαλική κακοποίηση

Κιβωτός του Κόσμου - Μάρτυρας 19χρονου: Προσπάθησε να με δωροδοκήσει