ΕΛΛΑΔΑ

Δραπετσώνα: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που σκότωσε κανίς

Δραπετσώνα: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που σκότωσε κανίς
Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ.
Pexels.com

Η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε κανίς στη Δραπετσώνα, αφού συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.

Ελεύθερη μέχρι την δίκη της αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε κανίς στη Δραπετσώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από εξέταση του λυκόσκυλου βρέθηκε τσιπάκι το οποίο δεν ανήκει στην ίδια, ενώ ερευνάται ο ιδιοκτήτης που έχει δηλωθεί επίσημα.

Η γυναίκα με το λυκόσκυλο συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η ιδιοκτήτρια του κανίς με τους αστυνομικούς να της αφαιρούν, με εισαγγελική εντολή, το σκυλί που έκανε την επίθεση.

Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του. Μιλώντας στο MEGA η ιδιοκτήτρια του κανίς ευχαρίστησε τα άτομα που απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου.

«Πήγε στην υποδοχή του καταστήματος που εργάζομαι. Δεν μίλησε η ίδια, αλλά η μητέρα της. Είχε το θράσος και είπε ότι ο εισαγγελέας της έσπασε την πόρτα και ότι είναι ντροπή μου γι΄ αυτό το πράγμα. Με έψαχνε μέσα στη δουλειά για να με φτύσει στη μούρη» περιέγραψε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Ισχύει ότι απειλεί τον κόσμο και μιλάει πολύ θρασύτατα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Δραπετσώνα: Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του σκύλου που κατασπάραξε κανίς

Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο χωρίς λουρί κατασπάραξε μικρό κανίς