ΕΛΛΑΔΑ

Οι προηγμένες συσκευές που πρωταγωνιστούν στη φετινή Black Friday

Οι προηγμένες συσκευές που πρωταγωνιστούν στη φετινή Black Friday
Huawei

HUAWEI | BLACK FRIDAY: Επενδύουμε σε high tech συσκευές που με τις λειτουργίες τους θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζει η καθημερινότητά μας

Βρισκόμαστε στον πυρετό της φετινής Black Friday και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει ήδη στη διαδικασία να οργανώσουμε τη λίστα των αγορών μας, για τη μεγάλη, ετήσια γιορτή προσφορών. Φυσικά, από αυτήν τη λίστα δεν γίνεται να λείπουν οι «πρωταγωνιστές» της συγκεκριμένης ημέρας, δηλαδή τα προϊόντα τεχνολογίας, τα οποία με τα χαρακτηριστικά και τις προηγμένες λειτουργίες τους, υπόσχονται να μας προσφέρουν την άνεση και την ευελιξία που χρειαζόμαστε, σε μία απαιτητική καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, όσοι δεν είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ίσως δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιο μοντέλο tablet, smartphone, wearable ή laptop αξίζει την προσοχή και τα χρήματά μας. Και για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις «παγίδες» της Black Friday, πραγματοποιώντας αξιόπιστες αγορές που θα πιάσουν «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην καθημερινότητά μας, ετοιμάσαμε έναν οδηγό αγορών στον οποίο έχουμε συμπεριλάβει τις πιο κορυφαίες και προσιτές συσκευές της αγοράς. Έτσι, θα εντοπίσουμε το high tech προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας, δηλαδή τον «σύμμαχο» που φέρει την υπογραφή της HUAWEI και θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Ένα smartphone που με την κάμερά του «απογειώνει» τη δημιουργικότητά μας

Όσοι σκοπεύουμε να επωφεληθούμε από τη φετινή Black Friday, θέλοντας να αντικαταστήσουμε το τωρινό smartphone μας με ένα καινούργιο μοντέλο, χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προτιμήσουμε μία συσκευή που θα μας προσφέρει πάντα και παντού εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς να μας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αυτή η συσκευή είναι σίγουρα το HUAWEI P50 Pro (Cocoa Gold & Golden Black), το οποίο μας εξασφαλίζει ευκρινείς, καθαρές και λεπτομερείς λήψεις γεμάτες χρώματα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην προηγμένη κάμερα που διαθέτει. Μάλιστα, με αφορμή τη Black Friday μπορούμε να το αποκτήσουμε σε μία ανεπανάληπτη τιμή με όφελος 400€, στην οποία είναι βέβαιο πως δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε.

Μία συσκευή που βελτιώνει την παραγωγικότητα και τις ικανότητές μας στο multitasking

Αν εργαζόμαστε από το σπίτι (και όχι), η φετινή Black Friday είναι μία καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσουμε το home office μας, πραγματοποιώντας μερικές high tech προσθήκες, οι οποίες θα βελτιώσουν την παραγωγικότητα και τις ικανότητές μας στο multitasking. Μία από αυτές τις συσκευές είναι και το ελαφρύ, προηγμένο HUAWEI Matebook D16, το οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε σε μία προνομιακή τιμή με όφελος 150€. Πρόκειται για ένα laptop που διαθέτει μία μεγάλη, άνετη οθόνη 16 ιντσών, ενώ είναι εξοπλισμένο με έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series. Κάπως έτσι, μας προσφέρει υψηλές αποδόσεις και απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης, αφού επιτρέπει τη συνεργασία πολλαπλών συσκευών, κάνοντας κάθε απαιτητικό ή χρονοβόρο task του γραφείου να μοιάζει με… παιχνιδάκι.

Τα tablet που μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες θέασης και ακρόασης κάθε στιγμή

Ένα tablet είναι ένας «σύμμαχος» που μπορεί να μας διευκολύνει σημαντικά στην καθημερινότητα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να το έχουμε πάντα και παντού μαζί μας, απολαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες θέασης και ακρόασης, εκπληρώνοντας υποχρεώσεις του γραφείου και όχι μόνο. Αρκεί, βέβαια, να είναι το κατάλληλο tablet, δηλαδή ένα μοντέλο όπως το HUAWEI MatePad με την οθόνη των 10.4 ιντσών, το οποίο έχει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, έναν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, ενώ συνοδεύεται από ένα πληκτρολόγιο, το οποίο το μετατρέπει απευθείας σε laptop. Όλα αυτά σε μία μοναδική τιμή, 80 ευρώ κάτω από την αρχική του. Σε κάθε περίπτωση, εξίσου εύχρηστο είναι και το Mate Pad 11 , το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας, το ευέλικτο και ταχύτατο HUAWEI MadePad T 10 που μας παρέχει έναν εντυπωσιακό στερεοφωνικό ήχο και το HUAWEI MatePad T 10S, το οποίο ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή οθόνη του.

Τα προηγμένα wearable που με τις λειτουργίες τους αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως αποφασίζοντας στη φετινή Black Friday να επενδύσουμε το budget μας σε ένα «έξυπνο» ρολόι, αυτόματα κάνουμε μία επιλογή, η οποία σε βάθος χρόνου θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας. Ποια είναι αυτή η επιλογή; Σίγουρα, το smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, μας προσφέρει μία ακριβής μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα μας.

Το συγκεκριμένο smartwatch διατίθεται σε μία μοναδικά τιμή, κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα, το Titanium και το Ceramic, ενώ μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη φυσική μας κατάσταση, τον ύπνο, το SpO2 και τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό μας. Εναλλακτικά, υπάρχει και το HUAWEI WATCH GT 3, το οποίο διαθέτει όλα τα παραπάνω, εκτός από το ηλεκτροκαρδιογράφημα ECG (με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση), καθώς και μία εξαιρετική διάρκειας ζωής μπαταρίας που φτάνει τις δύο εβδομάδες.

Δύο ακόμη μοντέλα που αξίζουν την προσοχή μας είναι το HUAWEI WATCH GT 2 και το HUAWEI WATCH GT 2 Pro, τα οποία μπορούμε να κάνουμε δικά μας σε μία ανεπανάληπτη τιμή, 100 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή τους. Τα δύο μοντέλα μας προσφέρουν δεδομένα που αφορούν στην κατάσταση της υγείας μας, ενώ διαθέτουν περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης. Το καλύτερο, βέβαια, δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως με 5 λεπτά ασύρματης, γρήγορης φόρτισης, μας εξασφαλίζουν έως και 10 ώρες χρήσης. Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτά που χρειαζόμαστε σε μία απαιτητική καθημερινότητα, στην οποία δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.

Φυσικά, από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα «έξυπνο» ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρους, αλλά και αρχάριους δρομείς, το οποίο δεν είναι άλλο από το HUAWEI Watch GT Runner. Πρόκειται για ένα ελαφρύ, άνετο, sport smartwatch που διαθέτει μία πολύ ισχυρή μπαταρία, υποστηρίζει τα πέντε μεγάλα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, καθώς και το επιστημονικό πρόγραμμα τρεξίματος TruSport™, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις μας στο τρέξιμο με τον πιο καινοτόμο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή η HUAWEI έχει μία μεγάλη και σπουδαία παράδοση στα wearable, μας προσφέρει μερικές ακόμη αξιόπιστες επιλογές, τις οποίες αξίζει να λάβουμε υπόψη μας, πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Μερικές από αυτές είναι το HUAWEI WATCH FIT 2, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους είναι λάτρεις της μόδας και της τεχνολογίας, το HUAWEI WATCH FIT που ταιριάζει άψογα σε όσους διαθέτουν ένα σπορ και casual στυλ, καθώς και το ΗUAWEI BAND 7, το οποίο είναι εξοπλισμένο με 98 λειτουργίες προπόνησης. Όπως όλα τα smartwatch της HUAWEI, έτσι και αυτά είναι συμβατά με όλες τις συσκευές Android και iOS.

Ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά μας

Όσοι βρισκόμαστε διαρκώς εν κινήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και θέλουμε να παραμένουμε σε επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χρειαζόμαστε ένα καινοτόμο ζευγάρι ακουστικά, το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία αλλά και την καθημερινότητά μας εν γένει. Κάτι τέτοιο κάνουν και τα HUAWEI FreeBuds 4i, μόνο με 59€, τα οποία μας συστήνουν μία πρωτόγνωρη ακουστική εμπειρία. Όχι μόνη επειδή χάρη στο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» μας παρέχουν μία εξαιρετική απόδοση ήχου και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, αλλά διότι είναι εξοπλισμένα με τη νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η οποία εξαλείφει τους ήχους του περιβάλλοντος και εστιάζει απόλυτα στη φωνή μας.

Τη φετινή Black Friday, λοιπόν, αξίζει να επενδύσουμε σε μερικές high tech συσκευές που με τις λειτουργίες τους θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζει η καθημερινότητά μας. Αυτές τις συσκευές μας τις προσφέρει η HUAWEI στις πιο προνομιακές τιμές, θέλοντας να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο με «όχημα» την αιχμή της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.