ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τη γονική μέριμνα της Λυδίας ζητούν οι γονείς

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τη γονική μέριμνα της Λυδίας ζητούν οι γονείς
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Eurokinissi

Σήμερα θα εκδικαζόταν η αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την εγγονή τους

Με απόφαση του δικαστηρίου τη γονική μέριμνα του παιδιού έχει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, η οποία πλέον έχει μετακομίσει μαζί την εγγονή της στις Φιλιππίνες.

Σήμερα θα εκδικαζόταν η αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας των γονιών του πιλότου με την εγγονή τους, μέσω Skype. Όμως, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Α. Χαρμάνης, η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 17 Ιανουαρίου, όπως και το αίτημα των παππούδων από την πλευρά του πατέρα να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της μικρής.

«Οι πατρικοί παππούδες κατέθεσαν αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη Σουζάνα και ανάληψής της από τους ίδιους. Προφανώς οι πατρικοί παππούδες αγνοούν τη θυσία που έκανε η γιαγιά μετά από ισχυρότατες συστάσεις ψυχιάτρων, να μετεγκατασταθεί στην οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν στη Μανίλα και πολύ φοβάμαι ότι αγνοούν και το συμφέρον του παιδιού», είπε ο κ. Χαρμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόσθεσε πως οι ειδικοί συνέστησαν στην κυρία Σουζάνα ότι προς το συμφέρον του παιδιού είναι να μετεγκατασταθεί σε μια οικογένεια με ξαδελφάκια, ώστε να μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον φυσιολογικά και μακριά από αδιάκριτες ερωτήσεις παιδιών όταν θα πάει στο σχολείο.

Η Λυδία, σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη, είναι σε άριστη κατάσταση. Ζει μαζί με τα ξαδελφάκια της, που έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία κάτι, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολύ καλύτερο, από το να ζει μόνο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

Κύριο μέλημα της κ. Σουζάνα ήταν το καλύτερο για τη μικρή Λυδία και γι’ αυτό και άφησε το σπίτι της στην Αλόννησο, στο οποίο μένει πλέον μόνος του ο σύζυγός της.

Για το τι μέλλει γενέσθαι πάντως θα αποφασίσει το δικαστήριο, ενώ στις προθέσεις της μητέρας της Καρολάιν είναι η μετεγκατάσταση στις Φιλιππίνες να είναι μόνιμη.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Γλυκά Νερά: Αίτημα οικογένειας Καρολαιν στους γονείς Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Ολόκληρη η απόφαση-«καταπέλτης» για τον Αναγνωστόπουλο