ΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε συνέντευξη από τον πατέρα Αντώνιο

Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε συνέντευξη από τον πατέρα Αντώνιο
Το 2012 ο πατέρας Αντώνιος είχε φιλοξενηθεί από τους Ράδιο Αρβύλα, και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του είχε δώσει τον λόγο.
ΑΝΤ1

Πριν από μία δεκαετία και οι Ράδιο Αρβύλα είχαν εξάρει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και είχαν φιλοξενήσει στο στούντιο τον πατέρα Αντώνιο, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να κρατά το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο πατέρας Αντώνιος κατά το παρελθόν είχε φιλοξενηθεί από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών. Το έργο που γινόταν στην Κιβωτό του Κόσμου, τουλάχιστον αυτό που όλοι γνώριζαν και δημοσιοποιούταν, ήταν τέτοιο που οδηγούσε άπαντες στο να έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Οι Ράδιο Αρβύλα δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, με τον Αντώνη Κανάκη σε προ δεκαετίας εκπομπή να αναφέρει «είδαμε όλα αυτά τα μαγικά πράγματα που συμβαίνουν στην Κιβωτό. Αυτή την εξαιρετική οργάνωση. Το κυριότερο, είδαμε παιδιά όλων των χρωμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής προλογίζοντας τον πατέρα Αντώνιο.

«Έχουμε γίνει φιλαράκια όλα αυτά τα χρόνια, όποτε έρχεται τον φιλοξενούμε», είχε αναφέρει ο Αντώνης Κανάκης πριν του δώσει το βήμα να μιλήσει για την τότε προσπάθεια να δημιουργηθεί μια δομή στον Πειραιά. «Οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται», είχε αναφέρει τότε ο πατέρας Αντώνιος. Το στιγμιότυπο, ωστόσο, που έγινε viral στα social media ήταν το γεγονός ότι δίπλα στον πατέρα Αντώνιο βρισκόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο άλλοτε συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ο οποίος ενεπλάκη σε υπόθεση revenge porn και έχει παραπεμφθεί σε δίκη για αυτήν.

«Επειδή έχουμε πάει στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού, είναι μαγεία όλο αυτό που γίνεται. Βλέπεις παιδιά να ζουν με το χαμόγελο στα χείλη», είχε αναφέρει – τότε – ο Αντώνης Κανάκης. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ξέσπασε το «τσουνάμι» καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου, οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν στον αέρα του ΑΝΤ1 λόγω των μεταδόσεων των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022. Θα έχει, συνεπώς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση που θα κάνουν με την επιστροφή τους στη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου, για το ζήτημα που έχει ανακύψει.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο της Κιβωτού δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι με δημοσιότητα που έσπευσαν να τοποθετηθούν για όλα όσα αποκαλύφθηκαν. Παράλληλα, οι περισσότεροι δήλωσαν εξοργισμένοι καθώς είχαν συνδράμει με χρήματα και προβολή του έργου της ΜΚΟ, θεωρώντας ότι θα βοηθήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές και προφανώς δεν γνώριζαν όλα όσα - αποτρόπαια - έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας...

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Κιβωτός του Κόσμου: Το πρόσωπο «κλειδί» για τα οικονομικά στοιχεία

Κιβωτός του Κόσμου: «Τράβηξε τα πάνδεινα» λέει η μητέρα του 19χρονου

Κιβωτός: Έγινε μήνυση για κακοποίηση - Κανείς δεν κλήθηκε να καταθέσει