ΕΛΛΑΔΑ

Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ό,τι είδα, το είπα»

Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ό,τι είδα, το είπα»
Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Eurokinissi/Φωτογραφία αρχείου

«Υπήρξαν λόγοι που ανέλυσα για να το κλείσω. Ήταν χρέος μου. Ό,τι είδα, το είπα», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη για τους λόγους που κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Κάτια Δανδουλάκη κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε στο δικαστήριο για τη συνεργασία της με τον κατηγορούμενο, η οποία σταμάτησε έπειτα από απόφασή της, όταν - όπως είπε - αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον του για τη Λένα Δροσάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ για την κατάθεσή της. «Τελείωσε αυτό από εμάς. Ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε, τέλειωσε. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό, για να το συζητάμε. Αυτό θα ήταν η ευχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Στη συνέχεια, η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε πως το αντιμετώπισε σαν κάτι το εντελώς φυσιολογικό, καθώς αυτό ήταν και το δίκαιο.

«Το αντιμετώπισα ως κάτι το απόλυτα φυσικό. Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει κιόλας. Είναι μια κάθαρση. Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν γίνεται χωρίς λόγο. Είμαι και θιασάρχης και παραγωγός, οπότε χάνω χρήματα από αυτό. Υπήρξαν λόγοι που ανέλυσα για να το κλείσω. Ήταν χρέος μου. Ό,τι είδα, το είπα», σημείωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Αντιμετώπισα τον φόβο μου

Ξέσπασε στη δίκη ο Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά από δύο χρόνια

Δίκη Φιλιππίδη: Με λυγμούς κατέθεσε η Λένα Δροσάκη