ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον αδίστακτο ληστή της Έμμας

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον αδίστακτο ληστή της Έμμας

Θεσσαλονίκη: Ανθρώπου νους δεν χωράει την αποκάλυψη για ληστεία της Έμμας όσο κείτονταν αιμόφυρτη και  είναι απορίας άξιο τι μπορεί να σκεφτόταν, ο άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο, βλέποντας μία νεαρή κοπέλα, έχοντας χτυπηθεί δύο φορές από αυτοκίνητο, αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, να της παίρνει τα χρήματά της και να εξαφανίζεται 

Συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της 21χρονης Έμμας από τα Χανιά, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Εγνατία οδό, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει στο σημείο του τροχαίου.

Η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της και εξέπνευσε το πρωί της Κυριακής 27/11.

Σοκ όμως έχει προκαλέσει και η πολύ σοβαρή καταγγελία ότι η Έμμα, ενώ κείτονταν ανήμπορη στο οδόστρωμα, έπεσε θύμα λήστείας από ασυνείδητο άτομο, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Δια στόματος του δικηγόρου της οικογένειας της αδικοχαμένης Έμμας, Νικόλαου Ρουσσόπουλου, έγινε γνωστό, πως υπάρχει μαρτυρία για ληστεία σε βάρος της κοπέλας, ενώ βρισκόταν αναίσθητη και αιμόφυρτη στην άσφαλτο, μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας μετέβησαν το πρωί της Τρίτης μαζί με τον δικηγόρο τους στην ανακρίτρια, προκειμένου να αιτηθούν την αλλαγή του κατηγορητηρίου για τον δράστη και εκεί, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ρουσσόπουλος έκανε την αποκάλυψη, ότι δεν φτάνει που η κοπέλα χτυπήθηκε βάναυσα και εγκαταλείφθηκε στη μοίρα κάποιος, άγνωστος δράστης, χωρίς να σεβαστεί τίποτα, προχώρησε σε μία αδιανόητη πράξη, κλέβοντας τα χρήματα που είχε πάνω της η Έμμα.

Ανθρώπου νους δεν χωράει τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, και πραγματικά είναι απορίας άξιο τι μπορεί να σκεφτόταν, αν σκεφτόταν ο άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο, πώς άντεξε βλέποντας μία νεαρή κοπέλα μπροστά του σε τέτοια κατάσταση, έχοντας χτυπηθεί δύο φορές από αυτοκίνητο, να της παίρνει τα χρήματά της και να μην σκέφτεται καν να βοηθήσει και να εξαφανίζεται.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το που προοριζόταν να πάνε αυτά τα χρήματα, καθώς τα 1.500 ευρώ που είχε μαζί της, ναι μεν ήταν χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της για να περάσει τον μήνα, αλλά ένα μέρος από αυτά θα πήγαινε σε κτηνιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της μετά από ατύχημα που είχε. Δυστυχώς όμως το σκυλάκι αυτό δεν θα ξανά δεχτεί τα χάδια της ιδιοκτήτριάς του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος κ. Ρουσσόπουλος αναφέρθηκε στην σοκαριστική αυτή αποκάλυψη, για την κλοπή των χρημάτων από την φοιτήτρια, λέγοντας πως, «Δυστυχώς αυτό δείχνει που έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία. Είναι ένα πράγμα αδιανόητο. Να βλέπεις έναν άνθρωπο να ψυχορραγεί και αντί να βοηθήσεις να κλέβεις τα χρήματα που είχε πάνω της η κοπέλα. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις».

Σχετικά με το πως διαπιστώθηκε η ληστεία ο κ. Ρουσσόπουλος είπε ότι «τα πράγματα της είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα και όπως έψαχναν να βρουν το πορτοφόλι της κοπέλας για να βρουν κάποια ταυτότητα, προφανώς κάποιος επιτήδειος βρέθηκε εκεί εκείνη την ώρα και πήγε και το πήρε και μετά δεν μπορούσε κανένας να βρει το τσαντάκι. Ήταν συγκεκριμένα ένα ροζ τσαντάκι το οποίο δεν είχε μόνο τα χρήματα για να περάσει το μήνα, αλλά και χρήματα για να πληρώσει την κλινική όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος».

Πλέον επιβάλλεται να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο εγκληματίας που προχώρησε σε αυτή την απάνθρωπη πράξη.

Για την αστυνομία εξάλλου είναι ζήτημα τιμής να βρεθεί αυτός που διέπραξε το απαράδεκτο έγκλημα, ενώ βέβαια αποτελεί και ζήτημα ηθικής για την ψυχή της Έμμας.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Η ανάρτηση που έκανε την Έμμα να δωρίσει τα όργανα της

Θεσσαλονίκη: Ο 26χρονος χτύπησε την Έμμανουέλα στο αντίθετο ρεύμα

Θεσσαλονίκη: Η αδικοχαμένη Έμμα έδωσε «καρδιά» σε 40χρονη μητέρα