ΕΛΛΑΔΑ

Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο, ας περιμένουμε

Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο, ας περιμένουμε
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου
Eurokinissi

Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε τις εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο

Ο Αντώνης Ρέμος, από τον Βόλο όπου βρίσκεται για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πόλης, μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική παραγγελία για τέσσερα κακουργήματα

Kιβωτός: Έδιναν σε ανήλικο 500 ευρώ και του ζητούσαν 450 για ενοίκιο

Κιβωτός του Κόσμου: Προσπάθεια να σπάσουν τη σιωπή τους δύο παιδιά