ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αγωνία για την 4χρονη Μαρία–Παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια

Ηράκλειο: Αγωνία για την 4χρονη Μαρία–Παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια

Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για την 4χρονη από τη Σαντορίνη που κατάπιε φυστικι - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ ΠΑίδων του ΠΑΓΝΗ

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού που βρίσκεται διασωληνωμένη και σε καταστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η μικρή Μαρία παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια μετά από δύο μέρες που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι άμεσα, το βράδυ της Τρίτης (29/11) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την ενδοσκοπική αφαίρεση των φυστικιών που είχαν αποφράξει τον δεξί της πνεύμονα (δεξιό στελεχιαίο βρόγχο).

Όλα συνέβησαν στη Σαντορίνη, όταν το παιδί ξαφνικά άρχισε να έχει δυσχέρεια στην αναπνοή του μπροστά στα απελπισμένα μάτια των γονιών της. Σύντομα στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με το 4χρονο κορίτσι να μεταφέρεται στην Κρήτη.

Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια και την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται πλέον κρίσιμη ενώ στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς, που ζουν έναν εφιάλτη.

Μάλιστα, η αναπνευστική δυσχέρεια που εμφάνισε το παιδί από την πρώτη στιγμή ήταν τόσο σοβαρή που διασωληνώθηκε με την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Εύβοια

Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο, ας περιμένουμε

Εμπρησμός οχήματος ιταλικής πρεσβείας: Καταδικάζουν Αθήνα και Ρώμη