ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Αίσιο τέλος για τον άντρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Εύβοια: Αίσιο τέλος για τον άντρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Εύβοια: Μετά από τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο ο άνδρας πείστηκε και έφυγε από τα κάγκελα που είχε κρεμαστεί.

Αίσιο τέλος για τον άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Μετά από τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο σε συνεργασία με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαντούνα τον οποίο ζήτησε να δει ο 45χρονος, πείστηκε και έφυγε από τα κάγκελα που είχε κρεμαστεί.

Όπως αναφέρει το evima.gr, πρόκειται για κάτοικο της Χαλκίδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε να αυτοκτονήσει για προβλήματα που αντιμετωπίζει στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Μπαντούνας μίλησε τοπικό μέσο ενημέρωσης για το συμβάν και δήλωσε: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ταξίαρχο κ. Γερογιάκομο και μου είπε ότι με ζητά ο εν λόγο άνδρας διότι είχε κρεμαστεί στα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Αμέσως έσπευσα στο σημείο διότι τον γνώριζα λόγω εργασίας του στο δήμο Χαλκιδέων επί θητείας μου. Μέσα σε πέντε λεπτά καταφέραμε να τον πείσουμε να κατέβει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά και γιαυτό αμέσως έτρεξα να βοηθήσω. Δυστυχώς θόλωσε το μυαλό του όταν ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός του ρεύματος», ανέφερε ο κ. Μπαντούνας.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ένα τζιπ και δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας, όπως επίσης και ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Γερογιάκομος.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στους Παξούς: 60χρονη πέθανε από εγκεφαλικό

Θρίλερ στην Εύβοια: Άνδρας απειλεί να πέσει από την γέφυρα Χαλκίδας

Κακοκαιρία Gaia: Μηνύματα από το 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας