ΕΛΛΑΔΑ

«Καίει» τον πατέρα Αντώνιο ιδιοκτήτης ακινήτου στα Ιωάννινα

«Καίει» τον πατέρα Αντώνιο ιδιοκτήτης ακινήτου στα Ιωάννινα

Ιδιοκτήτης ακινήτου στα Ιωάννινα που πωλήθηκε στον πατέρα Αντώνιο το 2015, καίει τον επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος φέρεται να αγόρασε το ακίνητο της δομής με μετρητά. 

Ο πατέρας Αντώνιος πλήρωσε 100.000 ευρώ για το ακίνητο της δομής των Ιωαννίνων με μετρητά. Το ακίνητο, σύμφωνα με τον Alpha, αγοράστηκε το 2015 την εποχή που η κρίση στη χώρα ήταν στο απόγειό της.

Κι όμως, ο πατέρας Αντώνιος, χωρίς μάλιστα να ακουμπά τα χρήματα από τον λογαριασμό της μισθοδοσίας του, κατάφερε να αγοράσει ένα ακριβό ακίνητο, πληρώνοντας αποκλειστικά με μετρητά.

Το ακίνητο δεν αγοράστηκε στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά σε εκείνο του πατρός Αντωνίου και πλέον αναζητείται η προέλευση των συγκεκριμένων χρημάτων.

Νέα καταγγελία: «Προσπάθησε να με δωροδοκήσει»

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου». Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο πατήρ Αντώνιος φέρεται να προσέφερε αρκετά χρήματα σε νεαρό για να μην μιλήσει για την ασέλγεια σε βάρος του 19χρονου, την υπόθεση δηλαδή που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη ΜΚΟ.

Ο νεαρός που, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, υποστηρίζει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ασέλγειας στον 19χρονο, υποστηρίζει ότι πήγε να αφήσει φαγητό στο δωμάτιο που ήταν υψηλόβαθμο μέχρι πρότινος στέλεχος της Κιβωτού. Όταν άνοιξε την πόρτα, είδε τον συγκεκριμένο να έχει κατεβασμένο παντελόνι και ο 19χρονος να είναι μπροστά του.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του νεαρού καταγγέλλοντα, ο πατήρ Αντώνιος προσπάθησε αρκετές φορές να του δώσει χρήματα και μάλιστα έφτασε σε σημείο να του πει «πάμε να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό», για να τον κάνει να μην μιλήσει.

Ακολουθεί η μαρτυρία του νεαρού που είναι ο αυτόπτης μάρτυρας της καταγγελίας του 19χρονου: «Δύο - δυόμιση χρόνια που ήμουν στη Χίο: δεν με άφησαν να πάω στο Λύκειο, με κλείδωναν στα δωμάτια, τα παιδιά που ήταν 16-17 χρόνων τους ονόμαζαν "αυτόνομους" και μένανε σε αυτά το σπιτάκια: δηλαδή εγώ μόνος μου, ο άλλος μόνος του, ερχόταν ο υπεύθυνος, μας κλείδωνε, και μας ανοίγει και πάλι το πρωί για να πάμε για εργασία. Εμένα συγκεκριμένα μία φορά με είχαν χτυπήσει στην κατασκήνωση της Ραφήνας, γιατί φορούσα ακουστικά και δεν άκουγα προφανώς, μου πέταξε μία μπάλα στο κεφάλι, χαστούκια, σκίστηκε το γόνατό μου...

Έχω κινηθεί νομικά εναντίον της «Κιβωτού του Κόσμου».

Είμαι και αυτόπτης μάρτυρας της ασέλγειας. Με το που μπήκα μέσα στο δωμάτιο, είδα γυρισμένο αυτό το στέλεχος που λέμε, με πλάτη, με κατεβασμένο το παντελόνι... Είδα κανονικά δηλαδή το μόριό του. Έπαθα σοκ. Ήταν απερίγραπτο αυτό το συναίσθημα, απερίγραπτο, δηλαδή όση αγάπη είχα, σεβασμό και όλα τα συναισθήματα για αυτό τον άνθρωπο, κατευθείαν διαγράφηκαν.

Την δεύτερη μέρα, απλά επειδή κατάλαβε ο πάτερ ότι εγώ ήμουν αυτός που άνοιξε την πόρτα, με πλησίασε λέγοντάς μου «πάμε να ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό»… Είχε φάει κόλλημα, δηλαδή όλη μέρα μου το έλεγε.

Πήγε να με δωροδοκήσει. Βάλε λέει λεφτά, έτσι, να έχεις… να πας καλά στη ζωή σου... Την τρίτη, την τέταρτη ημέρα εξαφανίστηκα, δηλαδή πήρα τα πράγματά μου, λέω «ευχαριστώ πάρα πολύ» και σηκώθηκα και έφυγα.

Εγώ πήγα και κατέθεσα πρώτος επειδή ο (ενν. ο 19χρονος)… τον παρακαλούσα “κοίταξε, εγώ πήγα κατέθεσα και το είπα για το περιστατικό με εσένα».

Σχετικές ειδήσεις