ΕΛΛΑΔΑ

Πολεμική Αεροπορία: Δίπλα στα παιδιά της «Φλόγας» - Συγκινητική εκδήλωση στην Τανάγρα

Πολεμική Αεροπορία: Δίπλα στα παιδιά της «Φλόγας» - Συγκινητική εκδήλωση στην Τανάγρα

Το κοινωνικό της πρόσωπο αναδεικνύει για μια ακόμη φορά η Πολεμική μας Αεροπορία, με μια συγκινητική εκδήλωση στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οργανώθηκε, από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), επίσκεψη των παιδιών που φιλοξενούνται από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ, στους εξομοιωτές πτήσεων των αεροσκαφών Rafale και Mirage 2000-5, καθώς και στα ίδια τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσής τους.

Επίσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Ιστορίας της ΠΑ, στο Παλαιό Φάληρο, εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία τα παιδιά του Συλλόγου διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια και με τραγούδια από την ελαφρά ορχήστρα του Σμήνους Μουσικής της ΠΑ, ενώ έλαβαν και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Δείτε τις εικόνες: