ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνών-Λαμίας: Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας μετά την καραμπόλα

Αθηνών-Λαμίας: Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας μετά την καραμπόλα
Εικόνα από την καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε στο ύψος του Αυλώνα το πρωί της Τρίτης

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Στη μεγάλη καραμπόλα που προκάλεσε κομφούζιο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα ενεπλάκησαν τουλάχιστον 13 οχήματα. Η ομίχλη ήταν η αιτία σύγκρουσης των οχημάτων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με την Τροχαία να σπεύδει άμεσα στο σημείο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε, είναι το γεγονός ότι χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να «καθαρίσει» έστω μια λωρίδα του οδοστρώματος και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, καθώς είχε γίνει εκτροπή οχημάτων στην παλιά εθνική οδό, λόγω της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας στην καραμπόλα συγκρούστηκαν 13 οχήματα λόγω ομίχλης. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 53ο χιλιόμετρο στο ύψος του Αυλώνα στο ρεύμα προς Λαμία και αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο τύπου της τροχαίας ο οποίος ανέφερε ότι «δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός».

Η περιοχή στην οποία σημειώθηκε το ατύχημα, είχε καλυφθεί με ομίχλη με αποτέλεσμα κάποιοι από τους οδηγούς λόγω μειωμένης ορατότητας στο δρόμο να εμπλακούν στην καραμπόλα.

Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης δείχνει ότι έχουν εμπλακεί και φορτηγά, ενώ ορισμένα από τα οχήματα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Οδηγός νταλίκας μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr για το περιστατικό: «Πέφτουμε σε ομίχλη ξαφνικά και άρχισε να πέφτει το ένα αυτοκίνητο πάνω στο άλλο. Είναι ευθύνη της Νέας Οδού που δεν έβαλε ούτε ένα σήμα για την απότομη ομίχλη».

Σχετικές ειδήσεις

Κλειστή η Εθνική Οδός στο ύψος του Αυλώνα μετά από μεγάλη καραμπόλα

Καραμπόλα στην Αθηνών-Λαμίας: Άνοιξε μια λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα

Κλειστή η Εθνική Οδός στο ύψος του Αυλώνα μετά από μεγάλη καραμπόλα