ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλόκαστρο: Μητέρα 2 παιδιών η 45χρονη που σκοτώθηκε ενώ δούλευε

Ξυλόκαστρο: Μητέρα 2 παιδιών η 45χρονη που σκοτώθηκε ενώ δούλευε
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Συνεχίζονται οι έρευνες για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο, με θύμα μια γυναίκα υπάλληλο του Δήμου. Η καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 45χρονης που εργαζόταν ως υπάλληλος καθαριότητας του δήμου στο Ξυλόκαστρο. Η γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, μάζευε τα σκουπίδια την ώρα που ένας 36χρονος έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητό του.

Η 45χρονη ακρωτηριάστηκε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο ενώ ο 36χρονος οδηγός νοσηλευέται ελαφρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ εξετάζεται το αν βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.

Η 45χρονη ακρωτηριάστηκε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο ενώ ο 36χρονος οδηγός νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ, «η συνάδελφος πολύτεκνη μητέρα δούλευε χωρίς να υπάρχει εργασιακή σχέση με το δήμο. Η δημοτική αρχή αν και την έβαζε να μαζεύει τα σκουπίδια δεν την εμφάνιζε ως εργαζόμενη του δήμου, το ίδιο και τον οδηγό του απορριμματοφόρου. Ήταν και οι δύο ανασφάλιστοι, χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς καμία προστασία της ζωής τους.»

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

Διαβάστε ακόμα:

Ξυλόκαστρο: Μάζευε τα σκουπίδια η υπάλληλος - Τη χτύπησε ο οδηγός

Ξυλόκαστρο: Ψάχνουν αν ο οδηγός που σκότωσε υπάλληλο ήταν μεθυσμένος

Ξυλόκαστρο: ΙΧ έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο και σκότωσε υπάλληλο