ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος: Αυτά είναι τα εννέα εγγόνια του τέως βασιλιά

Κωνσταντίνος: Αυτά είναι τα εννέα εγγόνια του τέως βασιλιά
Τα παιδιά της Αλεξίας και πέντε εγγόνια από τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Eurokinissi

Ποια είναι τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ήρθαν στην Αθήνα από Ευρώπη και Αμερική για να αποχαιρετήσουν τον παππού τους

Σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας.

Μεταξύ αυτών και τα εγγόνια του τέως βασιλιά τα οποία είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους παππού.

Πιο συγκεκριμένα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, έχει συνολικά εννέα εγγόνια, τέσσερα από την πρωτότοκη κόρη του Αλεξία και άλλα πέντε από τον πρωτότοκο γιο του Παύλο.

Η Αλεξία έχει παντρευτεί τον Ισπανό Αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρεις κόρες και έναν γιο. Πρόκειται για την Αριέτα, 21 ετών, την Άννα - Μαρία, 20 ετών, τον Κάρλος, 18 ετών και την Αμελία, 16 ετών.

Όσο για τον Παύλο που έχει παντρευτεί με σχεδιάστρια παιδικών ρούχων Μαρί Σαντάλ, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις γιους και μια κόρη.

Η κόρη τους, Μαρία - Ολυμπία, 27 ετών, είναι μοντέλο και έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας. Μάλιστα την έχει βαφτίσει ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο μεγαλύτερος γιος τουΠαύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, 25 ετών, είναι βαφτισμένος από τον Ουίλιαμ και ασχολείται με την φωτογραφία.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας, 22 ετών, αποτελεί την καλλιτεχνική φύση της οικογένειας καθώς σπουδάζει Μουσική και υποκριτική ενώ παίζει κιθάρα και ντραμς

Ο 19χρονος Οδυσσέας Κίμων και ο 15χρονος Αριστείδης Παύλος, λάτρεις των εξωτικών προορισμών των σπορ και του κηνυγιού, είναι οι δυο μικρότεροι γιοι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Σχετικές ειδήσεις:

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στη Μητρόπολη η αδερφή του Σοφία και ο Χουάν Κάρλος

Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Το μενού που θα υπάρχει στην κηδεία του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στεφάνι με τα αγαπημένα του λουλούδια από την Άννα-Μαρία