ΕΛΛΑΔΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ
Ο μεγάλος γιος του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.
Intime News

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τις τελευταίες τους βόλτες στην Αθήνα φαίνεται πως κάνουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, πριν εγκαταλείψουν την Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο μεγάλος γιος του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, η τέως βασιλική οικογένεια οριστικοποίησε μετά το μνημόσυνο στο Τατόι, τις αποφάσεις της για το επόμενο διάστημα, με το περιβάλλον του Παύλου να αναφέρει πως ο ίδιος δεν σκέφτεται πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ότι δεν πρόκειται να αναμειχθεί ποτέ με την πολιτική και ότι δεν έχει πρόθεση να αμφισβητήσει το πολίτευμα.

Εκτός από τον Παύλο, στις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες βρίσκεται ήδη με τον αρραβωνιαστικό της η μικρότερη αδερφή του Θεοδώρα. Η Αλεξία με την οικογένειά της επέστρεψαν στα Κανάρια Νησιά και ο Φίλιππος στο Λονδίνο.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ κι η Άννα Μαρία. Η τελευταία βασίλισσα στην ιστορία της χώρας, προτίμησε την Ελλάδα από το παλάτι που μένουν οι αδερφές της, στη Δανία, αφού όπως έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, το φως στη χώρα μας είναι μοναδικό.

Η τελευταία επίσκεψη που δέχτηκε πριν η οικογένειά της διασκορπιστεί ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, ήταν εκείνη από τις δύο αδερφές του εκλιπόντος συζύγου της, που πλέον βρίσκονται στην Ισπανία.

Στο MEGΑ μίλησε και ο πρώην μπάτλερ της τέως βασιλικής οικογένειας για όλα όσα έβλεπε και του έκαναν εντύπωση τη διετία που εργαζόταν στην έπαυλη του τέως, στο Πόρτο Χέλι. Από την πρώτη μέρα διαπίστωσε όπως λέει, ότι έχει να κάνει με μια δεμένη οικογένεια με αρχές, με την απλότητα να κυριαρχεί.

Σχετικές ειδήσεις

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Εικόνες από το δείπνο που διοργάνωσε η οικογένεια

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα σχέδια του Παύλου και τα σενάρια εμπλοκής στην πολιτική

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η «επόμενη μέρα» για Παύλο και Άννα Μαρία