ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη συναγερμού στο Ελ. Βενιζέλος - Έστειλαν mail για βόμβα και σε έξι νοσοκομεία

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Intime News

Ο συγκεκριμένος χώρος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στον οποίο έγινε αναφορά στο mail, εκκενώθηκε για να γίνουν έρευνες - Φάρσα το μήνυμα για βόμβα και στα έξι νοσοκομεία

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έπειτα από e-mail που έλαβαν οι Αρχές για τοποθέτηση βόμβας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος χώρος, στον οποίο έγινε αναφορά στο mail, εκκενώθηκε το πρωί της Τρίτης και έγιναν έρευνες από τους πυροτεχνουργούς. Οι αστυνομικοί, όμως, του ΤΕΕΜ δεν εντόπισαν καμία βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο email που εστάλη γίνονταν αναφορές για το Ισλάμ, όπως από τον έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα ανησυχητικό. Στο μεταξύ, το ίδιο email για τη βόμβα εστάλη στα νοσοκομεία Ερρίκος Ντυνάν, Παμμακάριστος, Γεννηματάς, Τζάνειο, Παίδων και Ευαγγελισμό. «Έβαλα βόμβα για το Ισλάμ» και «έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικά από τους Ταλιμπάν», έγραφε ο αποστολέας.

Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν τον συναγερμό που σήμανε «κίτρινο», κάνουν όμως τις απαιτούμενες έρευνες στα νοσοκομεία, μετά τη λήξη συναγερμού στο «Ελ. Βενιζέλος».

Από τις έρευνες προέκυψε ότι το email που εστάλη και στα έξι νοσοκομεία ήταν τελικά φάρσα.