ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη - Μίντζιας: «Θεωρώ πως η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θα αλλάξει»

Δίκη Φιλιππίδη - Μίντζιας: «Θεωρώ πως η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θα αλλάξει»
Ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Τελείωσαν οι αγορεύσεις πολιτικής αγωγής στη δίκη του Πέτρο Φιλιππίδη, με τον ίδιο και τους συνηγόρους του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Κική Πακιρτζίδου να είναι απών.

Το απόγευμα της Πέμπτης μετά από αρκετές ώρες ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός βρισκόταν εκτός, λόγω προβλήματος με την υγεία του. Απόντες ήταν και οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου.

Τον λόγο πήραν οι δικηγόροι των θυμάτων που αναφέρθηκαν στην κακοποιητική συμπεριφορά και στον εγωκεντρικό χαρακτήρα του κ. Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον κ. Μίντζια για την εταιρία εκπροσώπησης ηθοποιών, τη οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά όχι ο Μ. Δημητρακόπουλος.

«Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή» ανέφερε ο Αλέξανδρος Μίντζιας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυντάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες», πρόσθεσε.

«Όσον αφορά την εταιρία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης»,τόνισε ο κ. Μίτζιας και συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου.

Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις υπέρ του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κ. Πακιρτζίδου.

Σχετικές ειδήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πήγε στην δίκη - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα, δεν με ξαφνιάζει τίποτα»

Βίκυ Πρωτογεράκη: Δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρο αυτών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη