ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση F-4 Phantom: Φλώρος και Μπουρολιάς στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα

Πτώση F-4 Phantom: Φλώρος και Μπουρολιάς στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΑ μετέβησαν στην Αρκαδία προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Υποσμηναγού.

Συγκλονισμένη είναι η στρατιωτική ηγεσία από την είδηση της πτώσης του F-4 Phantom δυτικά του Κατακόλου, το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον 29χρονο Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ ο κυβερνήτης Σμηναγός, Ευστάθιος Τσιτλακίδης συνεχίζει να αγνοείται.

Από την πρώτη στιγμή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς έδωσαν εντολή να σπεύσουν κοντά στις οικογένειες ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν ψυχολογικά, ενώ ενημέρωσαν πως άμεσα θα βρεθούν δίπλα τους.

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης, μόλις 30 ώρες μετά το δυστύχημα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ταξίδεψαν για την Αρκαδία όπου βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα προκειμένου να τους συλλυπηθούν, να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους και φυσικά να εκφράσουν τη συμπαράσταση τη δικής τους αλλά και ολόκληρης της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θυμίζουμε πως από χθες έχουν κηρύξει τριήμερο πένθος.