ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση F-4 Phantom: Φλώρος και Μπουρολιάς στο σπίτι της οικογένειας Τσιτλακίδη

Πτώση F-4 Phantom: Φλώρος και Μπουρολιάς στο σπίτι της οικογένειας Τσιτλακίδη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς μεταβαίνουν στο σπίτι της οικογένειας Τσιτλακίδη προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αγνοούμενου σμηναγού.

Στο σπίτι του σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη κατευθύνονται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Θεμιστοκλής Μπουρολιάς για να συμπαρασταθούν στους γονείς του αγνοούμενου πιλότου.

Η στρατιωτική ηγεσία είναι συγκλονισμένη από την είδηση της πτώσης του F-4 Phantom δυτικά του Κατακόλου, το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον 29χρονο Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ ο κυβερνήτης Σμηναγός, Ευστάθιος Τσιτλακίδης συνεχίζει να αγνοείται.

Από την πρώτη στιγμή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς έδωσαν εντολή να σπεύσουν κοντά στις οικογένειες ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν ψυχολογικά, ενώ ενημέρωσαν πως άμεσα θα βρεθούν δίπλα τους.

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης, μόλις 30 ώρες μετά το δυστύχημα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ταξίδεψαν για την Αρκαδία όπου βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα προκειμένου να τους συλλυπηθούν, να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους και φυσικά να εκφράσουν τη συμπαράσταση τη δικής τους αλλά και ολόκληρης της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θυμίζουμε πως από χθες έχουν κηρύξει τριήμερο πένθος.

Σχετικές ειδήσεις

«Σύμμαχος» ο καιρός στις έρευνες για τον κυβερνήτη - Αύριο η κηδεία του Υποσμηναγού

Πτώση Phantom: Την Πέμπτη η κηδεία του υποσμηναγού - Ποιος ήταν ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας

Αίσχος από τουρκικό κανάλι: Χλευάζει τον Α/ΓΕΕΘΑ για την πτώση του Phantom F-4