ΕΛΛΑΔΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε Σπέτσες και Ηρώδου Αττικού ψάχνει σπίτι ο Παύλος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε Σπέτσες και Ηρώδου Αττικού ψάχνει σπίτι ο Παύλος

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ δεν φαίνεται να σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στη χώρα μας

Σε δυο περιοχές με έντονους συμβολισμούς για τον ίδιο και την οικογένειά του συνολικά, φαίνεται πως ψάχνει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Σύμφωνα με το MEGA, τα μέρη που ψάχνει ακίνητα ο Παύλος είναι οι Σπέτσες και η Ηρώδου Αττικού. Εκεί παντρεύτηκε ο αδερφός του και είναι το νησί, στο οποίο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να πηγαίνει τα καλοκαίρια με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Επίσης, ψάχνει ακίνητο και στην Ηρώδου Αττικού, πολύ κοντά στα μέρη που πριν από 59 χρονιά έφταναν για τη γαμήλια φωτογράφιση, σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης και μια «ανάσα» από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ δεν φαίνεται να σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει μάλιστα στο MEGA, ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, αυτές είναι οι προθέσεις του Παύλου. «Αναζητά διαμέρισμα στα ανάκτορα», αναφέρει ο ίδιος για να προσθέσει ότι η έρευνα στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει. «Στην περιοχή Ηρώδου Αττικού ψάχνει».

Η βίλα με θέα στο Αιγαίο που κοιτά ο Παύλος

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο. Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.

Οι σκέψεις και τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας στρέφουν και πάλι τα φώτα στον Παύλο, που σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών που θα γίνει στο Τατόι, στις 18 Φεβρουαρίου.