ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας 19χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας 19χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή
Intime / φωτογραφία αρχείου

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 17χρονος μαθητής «δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι ο 19χρονος τον μαχαίρωσε». Έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος που φέρεται να ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο με τον τραυματισμό μαθητή, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εξωσχολικό άτομο. Προσήχθη και μετά την εξέτασή του από αστυνομικούς αποφασίστηκε η κράτησή του. Στο ίδιο περιστατικό φαίνεται πως ενεπλάκησαν δύο ακόμη νεαροί εξωσχολικοί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ύστερα από διαπληκτισμό, το 18χρονο θύμα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο GRTimes από το σχολικό περιβάλλον του 17χρονου μαθητή της Γ’ Λυκείου, ο ίδιος «δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι ο 19χρονος τον μαχαίρωσε, παρά το γεγονός ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Οι συμμαθητές του διαπίστωσαν αργότερα ότι το μπουφάν του ήταν σκισμένο και όταν έβγαλε τα ρούχα του είδε το αίμα να τρέχει».

Οι ίδιες μαρτυρίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο 19χρονος εξωσχολικός αμέσως μετά την πράξη του εκτόξευσε και απειλές κατά του θύματος αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «θα έρθω το βράδυ και θα περιμένω κάτω από το σπίτι σου». Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.