ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 4χρονου: «Το παιδί δεν άφηνε να το ακουμπήσει ο ιατροδικαστής»

Βιασμός 4χρονου: «Το παιδί δεν άφηνε να το ακουμπήσει ο ιατροδικαστής»

Ο 4χρονος δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία - Φαινόταν καταβεβλημένος και ο πατέρας έλεγε ότι είχε πέσει από το ποδήλατο

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού από τον πατέρα και τη γιαγιά του. Περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τα όσα φρικτά φέρεται να βίωσε το παιδί τα οποία κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού και πρώην σύντροφός του 38χρονου πατέρα.

Σύμφωνα σε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας Γιάννης Μαρακάκης στο MΕGA δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης, παρότι ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν την συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά, άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρακάκης και συνέχισε.

«Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και την γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022», πρόσθεσε

Μάλιστα σαν απόδειξη του εφιάλτη που έζησε το παιδί ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το παρέλαβε η μητέρα, ενώ ο πατέρας ως δικαιολογία της είπε πως είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κυλήσαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος: «Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στην μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό».