ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστή η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστή η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Αττική Οδός από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η Αττική Οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Επί της ουσίας, από την είσοδο της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα οχήματα φτάνουν ως το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 17:30, η Τροχαία άνοιξε την Εθνική Οδό από την Καλυφτάκη μέχρι και τα Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κίνηση επιτρέπεται στα ΙΧ αυτοκίνητα που έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αντίθετα, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών προχώρησε σε προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις Ράχες Φθιώτιδας μέχρι και το Κάστρο Βοιωτίας στο ρεύμα προς Αθήνα.