ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση Phantom: Τα τελευταία λόγια του Τσιτλακίδη στον αδερφό του, πριν το δυστύχημα

Πτώση Phantom: Τα τελευταία λόγια του Τσιτλακίδη στον αδερφό του, πριν το δυστύχημα
eurokinissi

Πτώση Phantom: Συγκινεί ο αδερφός του Ευστάθιου Τσιτλακίδη μιλώντας για τη τελευταία συνομιλία που είχε με τον αδικοχαμένο πιλότο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του, στέλνει ο αδελφός του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F4 που κατέπεσε στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Λίγες ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο πιλότο αλλά και στον Υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο, ο αδελφός του Στάθη Τσιτλακίδη μίλησε στο Star. «Δεν έχουμε λόγια. Ενα τεράστιο "ευχαριστώ" για την αγάπη και τη στήριξή τους», είπε ο Στέλιος Τσιτλακίδης

Για τις δύσκολές ώρες που βιώνει η οικογένεια του είπε: «Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις ώρες. Για εμάς ο Στάθης ήταν, είναι και θα είναι ένας ήρωας, όπως και ο Μάριος Μιχαήλ».

Αποκάλυψε δε και την τελευταία συνομιλία που είχε με τον αδικοχαμένο αδελφό του, λίγο πριν τη συντριβή του Phantom. «Από τον αδελφό μου κρατάω τα τελευταία του λόγια. Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ, και το ίδιο του είπα κι εγώ, «θα τα πούμε αύριο, μου είπε», ανέφερε συγκινημένος.