ΕΛΛΑΔΑ

Εναερίτες της ΔΕΗ: Άψογη δουλειά κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες

ΔΕΗ
Mε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ συγχαίρει την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν οι εναερίτες τεχνικοί
Intime

Μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα για πολλοστή φορά βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ

Mε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ συγχαίρει την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν οι εναερίτες τεχνικοί για άλλη μία φορά κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα για πολλοστή φορά βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ. Δεν μπορεί, όμως, να μην επικεντρωθούμε στο τεχνικό προσωπικό και, ιδιαίτερα, στους εναερίτες συναδέλφους μας.

Οι εργαζόμενοι αντιμετώπισαν έγκαιρα έναν μεγάλο όγκο εργασιών και βλαβών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία και απέδειξαν ότι η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι τα ισχυρά όπλα τους και με κόπο και αυταπάρνηση εργάζονται, ώστε να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση και στο πιο απομακρυσμένο σπίτι του Έλληνα καταναλωτή.

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ θέλει να συγχαρεί την εξαιρετική προσπάθεια των εναεριτών, καθώς, και όλων των συναδέλφων για την άψογη δουλειά που πραγματοποίησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος, παραμένει επίκαιρο το αίτημα του σωματείου μας για άμεσες και επιπλέον προσλήψεις τακτικού προσωπικού ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμους εργασιακούς τομείς του Ομίλου ΔΕΗ, με κυριότερο τον ΔΕΔΔΗΕ, και του ΑΔΜΗΕ».