ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τον 90χρονο στην Εύβοια: «Φοβάμαι ότι τον έπιασε χιονοθύελλα και έχασε το δρόμο του»

Συναγερμός για τον 90χρονο στην Εύβοια: «Φοβάμαι ότι τον έπιασε χιονοθύελλα και έχασε το δρόμο του»
In Time

Ο 90χρονος αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας

Ώρες αγωνίας ζει η τοπική κοινότητα στην περιοχή Παρθένι Εύβοιας καθώς από τη Δευτέρα αγνοείται ένας 90χρονος.

Την υπόθεση για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα έχει αναλάβει το Α.Τ. Αλιβερίου, με αστυνομικούς και εθελοντές να κάνουν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, με την απουσία του να γίνεται αντιληπτή από την κόρη του, που είχε πάει να του αφήσει φαγητό. Υπέθεσε ότι είχε πάει σε φίλο του και όταν πήγε και τη δεύτερη φορά και είδε το φαγητό ανέγγιχτο κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στο DEBATER μίλησε ο ανιψιός του αγνοούμενου και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο Παρθένι Ευβοίας: «Ο θείος μου πήγε το πρωί της Δευτέρας σε ένα φιλικό σπίτι να πιει καφέ για μια ωρίτσα. Ήπιε με τον φίλο του τον Δημήτρη καφέ το πρωί και από εκεί έφυγε 11 παρά ο μπαρμπά Θανάσης. Φοβάμαι ότι τον έπιασε χιονοθύελλα και έχασε τον δρόμο του. Θα έλεγε άντε και θα φτάσω, να πάγωσε. Έχει και θέμα με την καρδιά του. Πιστεύω τα χειρότερα…»

«Μην είναι θαμμένος κάτω από χιόνι φοβάμαι. Εύχομαι να τον βρούμε ζωντανό, ο θεός είναι μεγάλος. Περιμένουμε να ανοίξει και ο δρόμος γιατί έχει 40 πόντους χιόνι» προσθέτει ο ίδιος.

Πηγή: debater.gr