ΕΛΛΑΔΑ

Τι άφησαν πίσω τους οι ληστές στην Παιανία

Τι άφησαν πίσω τους οι ληστές στην Παιανία

Σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας του 43χρονου Αλβανού από τον 25χρονο Νίκο Δάβαρη, εντόπισαν αστυνομικοί στην Παιανία.

Στο λόφο όπου κατέφυγαν για να κρυφτούν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί, εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο νωρίτερα οι δράστες απειλούσαν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών στα οποία εισέβαλαν. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί με το ίδιο μαχαίρι οι ληστές απείλησαν και τη μητέρα του 25χρονου Νίκου Δάβαρη.

Επίσης, λίγα μέτρα πιο μακριά, βρέθηκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 25χρονου Νίκου Δάβαρη, τα οποία είχαν αρπάξει οι ληστές κατά την εισβολή στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς αλλά και τις μαρτυρίες των γειτόνων, οι δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια, τα οποία αναζητούνται στην περιοχή.

Το θύμα δέχτηκε τα πυρά από την καραμπίνα του 25χρονου από απόσταση περίπου 30 μέτρων, στην πίσω δεξιά πλευρά του σώματός του.

Ο δεύτερος ληστής ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και δεν δίνει στους αστυνομικούς το παραμικρό στοιχείο.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι το ότι οι δύο ληστές ήταν στην Ελλάδα μόνο μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Για ανθρωποκτονία εν βρασμώ κατηγορείται ο 25χρονος

Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος από την Παιανία

Πώς έφτασε στην αυτοδικία ο 25χρονος φοιτητής

Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Παιανία

Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε ληστή!

Δικηγόρος 25χρονου: Το όπλο εκπυρσοκρότησε