ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Ρόδος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό
EUROKINISSI

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοί του από τον ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριο Σαντορινιό, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. 

Συγκίνηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό που πέθανε τη Δευτέρα μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Στον ναό βρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ενώ τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Τασούλας. Στη Ρόδο για την τελετή βρέθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε διαδεχθεί στο υπουργείο τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Αρκετοί πρώην υπουργοί βρέθηκαν στη Ρόδο, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξης Χαρίτσης.

Παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης και δήμαρχοι από πολλά νησιά των Δωδεκανήσων.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθησαν όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου: Ο Μάνος Κόνσολας, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Γιάννης Παπάς και η Μίκα Ιατρίδη. Επίσης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού

Νεκτάριος Σαντορινιός: Το βαρύ πένθος φέρνει αναστολή προεκλογικών δραστηριοτήτων στον ΣΥΡΙΖΑ

Νεκτάριος Σαντορινιός: «Η απώλεια για όλους μας είναι μεγάλη»