ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Ρομά απήγαγαν 14χρονη επειδή τους έκλεψε ένα ρολόι

Κερατσίνι: Ρομά απήγαγαν 14χρονη επειδή τους έκλεψε ένα ρολόι

Για ένα ρολόι το οποίο την κατηγορούν πως τους αφαίρεσε, απήγαγαν την 14χρονη Ρομα από το Κερατσίνι μια ομάδα νεαρών επίσης Ρομά.

Αρχικά το περιστατικό καταγγέλθηκε σαν απαγωγή από την μητέρα του κοριτσιού, όμως στην συνέχεια και μετά την σύλληψη τεσσάρων εκ των δραστών, η υπόθεση φαίνεται πως ανατράπηκε.

Η αρπαγή της 14χρονης διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Κερατσίνι, όταν μια ομάδα δέκα Ρομά εισέβαλαν στο σπίτι της μικρής η οποία διαμένει μαζί με την μητέρα της και τον πακιστανό σύντροφο της. Πήραν μαζί τους το παιδί και είπαν στην μητέρα του πως θα την επέστρεφαν όταν θα τους έδινε 2.000 ευρώ.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ομάδα της Ασφάλειας Πειραιά και βάση πληροφοριών που είχαν από την μητέρα για την ταυτότητα ενός εκ των δραστών, ενός 33χρονου, κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα στην οδό Ιπποκράτους στην ίδια περιοχή. Αυτός τους υπέδειξε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν την 14χρονη μαζί με άλλους τρεις από τους δράστες της αρπαγής, 16, 15 και 14 χρόνων.

Οι δράστες ισχυρίσθηκαν πως πήραν την μικρή προκειμένου η μητέρα της να τους αποζημιώσει για ένα ρολόι το οποίο όπως κατέθεσαν τους είχε κλέψει η 14χρονη.

Και οι τέσσερεις οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου, ενώ η 14χρονη μεταφέρθηκε σε Ιατροδικαστή για προληπτική εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Στην ανακρίτρια σήμερα οι πέντε συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης

Πάτρα: Έξαλλος ο Κούγιας, έβρισε δημοσιογράφο - «Πείτε του να έρθει εδώ...»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με νεκρό μωρό 2,5 ετών – Από τι έπασχε