ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Τον κατατάσσω με τους παιδεραστές

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Τον κατατάσσω με τους παιδεραστές
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο ΜΟΔ Αθηνών.
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμεί να «σπάσει» τα ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά και ο πατέρας του θύματος ξέσπασε κατά του δολοφόνου της κόρης του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να μειώσει την ποινή των ισοβίων, με τη δίκη να ξεκινάει εκ νέου στις 28 Μαρτίου, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή στην οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς. Ο πατέρας του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς, ήταν εκτός εαυτού με τον 34χρονο κατηγορούμενο, ενώ την πρώτη του αντίδραση κατέγραψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ενδεικτική της οργής του, η ατάκα που είπε για τους συζυγοκτόνους. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κράουτς, όσοι διαπράτουν εγκλήματα ανάλογα με αυτά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κατατάσσονται μαζί με τους παιδεραστές.

«Είναι απολύτως απεχθές ο δολοφόνο της κόρης μου να προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω της “καλής του συμπεριφοράς”. Το έγκλημα που διέπραξε ο δολοφόνος, αυτό της γυναικοκτονίας είναι ένα αηδιαστικό έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία», φέρεται να έχει πει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές. Νομίζω ότι θα είναι μία θλιβερή ημέρα για τις γυναίκες, όταν ο δολοφόνος μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει κάτι λιγότερο από την πλήρη ποινή φυλάκισής του. Ο άνδρας αυτός είναι κάτω από την περιφρόνηση», πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.