ΕΛΛΑΔΑ

Qatar Gate: Ο Παντσέρι ισχυρίζεται ότι η Καϊλή πήρε 250.000 ευρώ - Τι λέει ο Δημητρακόπουλος

Qatar Gate: Ο Παντσέρι ισχυρίζεται ότι η Καϊλή πήρε 250.000 ευρώ - Τι λέει ο Δημητρακόπουλος

Qatar Gate: Πώς σχολίασε τον ισχυρισμό του Παντσέρι ότι η Εύα Καϊλή πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ, για να εκλεγεί ευρωβουλευτής, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος τηw Εύας Καϊλή όπου σχολίασε τον ισχυρισμό του Αντόνιο Παντσέρι, ότι η ίδια έλαβε 250.000 ευρώ από το Κατάρ προκειμένου να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

«Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με ειδική διάταξη, δεν είναι δηλαδή δωροδοκία, δηλαδή πολύ μικρό αδίκημα», επεσήμανε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, παράλληλα επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του εντάλματος που δημοσίευσε το Politico, το οποίο εμφανίζει την Εύα Καϊλή ως πρόσωπο με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Qatar Gate, ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος, συντάχθηκε με προχειρότητα.

Κλείνοντας, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή τόνισε: «Τη στιγμή που εκδίδεται αυτό το ένταλμα συλλήψεως, κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η κ. Καϊλή δεν είχε. Βλέπετε πόσο πρόχειρα συντάχθηκε το ένταλμα συλλήψεως. Η κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση έγινε πριν μία εβδομάδα, που κατέθεσε ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες, που ακούει στο όνομα Αντόνιο Παντσέρι».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

Διαβάστε επίσης:

Qatar Gate: Το ίδιο κελί μοιράζονται Τζόρτζι και Παντσέρι - Αντιδράσεις για την απόφαση

Qatargate: Σήμερα η νέα κατάθεση του Φραντσέσκο Τζόρτζι - Ο ρόλος του στο σκάνδαλο

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στη φυλακή και ειδική γιορτή για τα γενέθλιά της