ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό Καρναβάλι: Πάνω από 500 τα περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών

Πατρινό Καρναβάλι: Πάνω από 500 τα περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών
eurokinissi

Εκατοντάδες χιλιάδες καρναβαλιστές στην Πάτρα διασκέδασαν με την ψυχή τους το γλέντι που στήθηκε στους δρόμους της πόλης, όμως δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Πάτρα κατακλύστηκε από ένα μεγάλος πλήθος κόσμου το οποίο ξεχύθηκε στους δρόμους και ξεφάντωσε σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να απολαύσουν τη γιορτή της Αποκριάς καθώς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου λοιπόν, όπως αναφέρει το MEGA πάνω από 110 άτομα μεταφέρθηκαν στα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία της πόλης σε κατάσταση μέθης.

Ενώ παράλληλα από το βράδυ της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, ο Ερυθρός Σταυρός παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε 555 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, λόγω μέθης ή μικροτραυματισμών, σε ιατρεία που είχαν στηθεί στο κέντρο της πόλης.

Από το εορταστικό κλίμα των ημερών και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, με κορυφαίο συμβάν ληστεία σε εφηβικό πάρτι σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο εικοσάχρονων χθες το απόγευμα, οι οποίοι προσπαθούσαν να διακινήσουν ναρκωτικά σε επισκέπτες της πόλης

Στην κατοχή τους βρέθηκαν είκοσι χάπια, 14 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 540 ευρώ.