ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον ιερέα που βρίζει πιστούς στη Σαλαμίνα - «Θα σας πάρει γρήγορα ο χάρος...»

Σάλος με τον ιερέα που βρίζει πιστούς στη Σαλαμίνα - «Θα σας πάρει γρήγορα ο χάρος...»
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Αδιανόητο περιστατικό στη Σαλαμίνα, με ιερέα να καθυβρίζει χυδαία τους πιστούς και να οδηγείται στο αυτόφωρο.

Πρωτοφανές συμβάν στη Σαλαμίνα, καθώς ένας ιερέας συνελήφθη μετά από εξύβριση, ξυλοδαρμό και βιαιοπραγίες σε βάρος πιστών, σε κτήριο του προαύλιου χώρου της εκκλησία που λειτουργούσε.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μεταδόθηκε βίντεο ντοκουμέντο με τον ιερέα που γέμισε με κατάρες τους πιστούς, ενώ τους «έλουσε» με αδιανόητες βρισιές και χαρακτηρισμούς στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα της Σαλαμίνας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να'στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς», έλεγε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιερέας έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Πρόεδρος εξωραϊστικού συλλόγου στην περιοχή, αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος έχει χειροδικήσει εναντίον της δύο φορές στο παρελθόν.

Ο ιερέας το Σάββατο το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς, όταν σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση από τα μέλη του εξωραϊστικού συλλόγου, τα οποία πήγαν να κάνουν ΔΣ στα γραφεία τους που βρίσκονται σε κτήριο του προαύλιου της εκκλησίας και ο ιερέας τους κλείδωσε μέσα!

Αφού οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, μετά τη σύλληψη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον ιερέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος…