ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Κεντέρης: Η σύζυγός του υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές

Κώστας Κεντέρης: Η σύζυγός του υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές
Facebook

Η Έλσα Εξάρχου θα είναι υποψήφια στο νομό Ιωαννίνων. Ο Κεντέρης με τη σύζυγό του διατηρούν τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου.

Με τη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να πολιτευτεί η σύζυγος του ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου. Η ίδια ανακοίνωσε στο Facebook της ότι θα κατέβει υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της Ν.Δ. στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η Έλσα Εξάρχου.

Ο Κεντέρης με τη σύζυγό του διατηρούν τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου.

«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα… », έγραψε η Έλσα Εξάρχου στην ανάρτησή της.